Haberler

Güreşçilerden Vali Yardımcısı'na Ziyaret

Çermik’te spora verdiği destekle dikkat çeken ve İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları/Kaymakamlar Kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcılığı’na atanan Sinan Batmaz’ın spor camiasındaki ilk ziyaretçileri güreşçiler oldu.

Çermik'te spora verdiği destekle dikkat çeken ve İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcıları/Kaymakamlar Kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcılığı'na atanan Sinan Batmaz'ın spor camiasındaki ilk ziyaretçileri güreşçiler oldu.

Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Felek Arslanlap, Güreş Antrenörü Serdar Dayan ile Çermik Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Gökhan Yılmaz, yeni Vali Yardımcısı Sinan Batmaz'ı ziyaret ederek milli takım eşofmanı hediye etti. Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Arslanlap, "Çermik Kaymakamı olduğu dönemde spora ve özellikle güreşe çok hizmeti oldu. Sayesinde Çermik'te güreş altın çağını yaşadı. Sporu seven böyle birinin vali yardımcısı olması bizi mutlu etti. Diyarbakır'daki spor camiasına daha büyük hizmetler kazandıracağına inanıyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Batmaz ise sporu çok sevdiğini ifade ederek, bundan sonra da gençliğe ve spora imkanlar dahilinde hizmet edeceğini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Gökhan Yılmaz Diyarbakır Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title