Haberler

Güreşçiler, "Gençlik Haftası" İçin Ödemiş'te Mindere Çıktı

Güncelleme:

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün Gençlik Haftası etkinliklerinden olan "Bölgesel Güreş Karşılaşmaları" dün gerçekleştirildi.

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün Gençlik Haftası etkinliklerinden olan "Bölgesel Güreş Karşılaşmaları" dün gerçekleştirildi.

Gençlik Haftası'nda düzenlenmesi planlanan ancak Soma'daki maden faciası nedeniyle ertelenen güreş karşılaşmalarına Ödemiş, Kiraz ve Bayındır'dan sporcular katıldı. İlkkurşun Spor Salonu'ndaki güreşler, yıldızlar ve minikler yaş gruplarındaki 9'ar ayrı sıklette gerçekleştirildi.

Ödemişli güreş antrenörü İsmail Birlik'in hakemliğinde yapılan karşılaşmaların ardından dereceye giren güreşçilere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci ile okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri takdim etti.

MÜCADELE YILDIZLAR VE MİNİKLERDE YAŞANDI

Minikler 32 kilogramda Kiraz'dan Hüseyin Saka, 35 kilogramda Kiraz'dan İlyas Karınyarıcı, 38 kilogramda Ödemiş'ten Enes Sezgin, 42 kilogramda Kiraz'dan Mustafa Bostan, 47 kilogramda Ödemiş'ten Tahir Coşkun, 53 kilogramda Ödemiş'ten Batuhan Keskin, 58 kilogramda Ödemiş'ten Kerem Sezgin, 66 kilogramda Ödemiş'ten Yunus Emre Delibalta ve 85 kilogramda da Ödemiş'ten Adem Yalçın birinci olarak kürsüye çıktılar.

Yıldızlar 46 kilogramda Ödemiş'ten Yakup Kalender, 50 kilogramda Ödemiş'ten İbrahim Solak, 54 kilogramda Ödemiş'ten Bayram Akyüz, 58 kilogramda Ödemiş'ten Okan Kalender, 63 kilogramda Ödemiş'ten Mustafa Vecan, 69 kilogramda Bayındır'dan Ahmet Sorgun, 76 kilogramda Ödemiş'ten Mehmet Şendil, 85 kiloda Ödemiş'ten Berkay Şanlı ve 100 kiloda da Ödemiş'ten Ahmet Yörük birinci olmayı başardılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title