Haberler

Güreş Terfi Maçlarına Yalova'dan 2 Takım Katılacak

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak büyükler güreş ligi yükselme maçlarına Yalova’dan 2 takım başvurdu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak büyükler güreş ligi yükselme maçlarına Yalova'dan 2 takım başvurdu. Altınova Belediyespor ve Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Kulübü'nün başvuruş kabul edilirken, Yalovalı takımlar hazırlıklarına başladı.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozok ve Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret ederek, katılacakları büyükler güreş ligi terfi maçları hakkında bilgi verdi. Altınova'nın güreş için önemli adımlar attığını belirten Kaya, "Yalova'nın parçası olan Altınova'nın güreşte yaptığı hamlelerden gurur duyuyorum. İki kulübün de güreş yükselme ligi maçlarında başarılı olacağına inancım tam. Muvaffak olacaklar inşallah" dedi.

Yalova Spor İl Müdürü Metin Kaplan, 2 kulübe de başarılar diledi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Kaplan Altınova Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title