Haberler

Güreş Milli Takımları Elmadağ'da Kampta

Güncelleme:

Grekoromen ve serbest stil güreş milli takımları, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde ortak kamp yapıyor.

Türkiye grekoromen ve serbest stil güreş milli takımları, eylülde Özbekistan'da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası öncesinde bir ilki gerçekleştirerek, Ankara'da ortak kampa girdi.

Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde 1 Haziran'da bir araya geldikleri ve 20 gün sürecek kampta güç depolayacak milli güreşçiler ile teknik heyet, antrenmanın ardından basın mensuplarıyla barbekü keyfi yaptı.

Grekoromen Milli Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, yaptığı açıklamada, Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri'nin şartları uygun olduğu için grekoromen ve serbest güreş milli takımlarının birlikte kamp yapma imkanı bulduklarını belirtti.

Dünya şampiyonası öncesi ilk kez kampa girdiklerine dikkati çeken Başar, "Bizim hedefimiz öncelikle olimpiyatlar. Bunun önünde ise Avrupa Şampiyonası var. En iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Geçen yılki başarıların üstüne koymayı hedeflediklerini ifade eden Başar, "Temennimiz, Dünya Şampiyonası'nda da üstüne koyarak yolumuza devam etmek ve olimpiyatlarda madalyalar almak" diye konuştu.

Serbest Milli Takım Sorumlu Antrenörü Necmi Gençalp ise grekoromen takımla yapılan kampın sporcularına katkısının büyük olduğunu dile getirdi.

Dünya Güreş Şampiyonası öncesi 3 aylık zamanlarının bulunduğunu ifade eden Gençalp, sözlerini şöyle tamamladı:

"Grekoromen takımı bize katkı sağladı. Kampları iyi değerlendirip Özbekistan'daki Dünya Şampiyonası'nda en iyi sonuçları almak için çalışacağız. Tesislerde kendi evimizde gibiyiz. Çocuklarımızın bir sıkıntısı yok." - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Özbekistan Türkiye Elmadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title