Haberler

Güreş: Gençler Avrupa Şampiyonası

Serbest Güreş Milli Takımı, hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Polonya'nın Katoviçe şehrinde 17-22 Haziran tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu Aladağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde sürdürüyor.

Milli Takımı Teknik Direktörü Elvan Mert, yaptığı açıklamada, tecrübeli antrenörler Tevfik Odabaşı, Yaşar Sifil, İbrahim Benekli ve Ahmet Durna ile güreşçileri çalıştırtıklarını ve ekibin motivasyonun çok iyi olduğunu söyledi.

Polonya'da elde edilecek başarının Türk güreşinin geleceği adına çok önemli olduğunu belirten Mert, "Burada gençler kategorisinde mücadele eden sporcularımız, ileriki yıllarda ülkemizi büyükler kategorisinde temsil edecekler. Avrupa Şampiyonası'nda şanlı bayrağımızı göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı okutmak, en büyük gayemiz" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda Emre Demircan, 55 kiloda Barış Kaya, 60 kiloda Mehmet Ali Daylak, 66 kiloda Haydar Yavuz, 74 kiloda Murat Ertürk, 84 kiloda Fatih Erdin, 96 kiloda Yusuf Can Zeybek ve 120 kiloda Yunus Emre Dede mindere çıkacak.

Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, geçen yıl Makedonya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş madalya kazanmıştı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Polonya Aladağ Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title