Haberler

Güreş Federasyonu'ndan Alaca'ya Malzeme Yardımı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çorum’un Alaca ilçesine gönderilen malzeme desteği törenle Alaca Belediyespor Kulübü’ne ve sporculara teslim edildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çorum'un Alaca ilçesine gönderilen malzeme desteği törenle Alaca Belediye spor Kulübü'ne ve sporculara teslim edildi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül'ün desteği ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Alaca'ya gönderilen malzemeler Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle sporculara teslim edildi. Malzeme teslim törenine Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar, Güreş Federasyonu il Temsilcisi Hüseyin Teke, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Belediye spor Kulüp Başkanı Yaşar Demiröz, Halk Eğitim Müdür Vekili Ali Altuntaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Adnan Ünal ve sporcular katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Güreş Federasyonu'na desteklerinden ötürü Alaca halkı adına teşekkür etti. Daha önce Alaca'da güreş takımının bulunduğunu belirten Başkan Eyvaz, "Takımımız geçen yıl imkanlarımız olmadığından dolayı devam edemedi. Ancak bu yıl milletvekillerimizin, güreş federasyonunun ve Zeki Gül beyin destekleriyle devam edecek. Bugün bu desteklerini gerçekleştiriyorlar. Alaca halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah sporcu kardeşlerimiz bu desteklerin karşılığını verecektir. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'e de kapalı spor salonumuzun ısıtması ve tadilatlarıyla ilgili olarak da bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül ise, sporun sadece profesyonel manada yapılan, sporcuların kendilerini tatmin ettiği başarı veya branş olmadığını belirterek, ilçenin veya ilde yapılabilecek kötülüklere engel olan bir saha olduğunu kaydetti.

Federasyon yönetim kurulu üyesi Zeki Gül, "Sayın milletvekilimiz Salim Uslu bir toplantı esnasında Güreş Federasyonu Başkanımız Musa Aydın'dan minder talebinde bulundu. Bunun üzerine federasyon başkanımız sağolsun desteklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İş adamlarımızın ve ilçelerdeki anne ve babaların sporla ilgili katkılarını bekliyoruz. Çorum'da İlk başladığımızda 4 lisanslı sporcumuz vardı. Bugün ise 2 adet birinci ligde bir de gençlerde olmak üzere 3 takımımız var. Dünya, Avrupa şampiyonu olan güreşçilerimiz var. Bunlar çalışarak oluyor. Çalıştığımızda karşılğını görüyoruz. Sporda elimizden gelen gayretleri vermeye devam edeceğiz. Minderle ilgili katkılardan dolayı Milletvekilimiz Salim Uslu, Güreş Federasyonu Başkanımız Musa Aydın'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Belediyespor Kulüp Başkanı Yaşar Demiröz, Halk Eğitim Müdür Vekili Ali Altuntaş ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Adnan Ünal sporculara malzemelerini teslim ettiler. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salim Uslu Zeki Gül Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title