Haberler

Güreş Federasyonu Başkan Adayı Aydın: "Hamza Yerlikaya'nın Başarı Grafiğini Sürdüreceğiz"

İstanbul-dha ankara'da 08 Nisan Çarşamba günü yapılacak Türkiye Güreş Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkanlık için aday olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Musa Aydın, güreş ailesinin kendisine destek vermesi halinde Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya'dan devralacağı bayrağı 2016 Rio Olimpiyatları'nın zirvesine dikeceklerini söyledi.

İstanbul-dha

ankara'da 08 Nisan Çarşamba günü yapılacak Türkiye Güreş Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkanlık için aday olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Musa Aydın, güreş ailesinin kendisine destek vermesi halinde Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya'dan devralacağı bayrağı 2016 Rio Olimpiyatları'nın zirvesine dikeceklerini söyledi.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Olimpiyat Şampiyonu Hamza Yerlikaya'nın başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından Türkiye Güreş Federasyonu'nda seçim çalışmaları devam ediyor.

BAŞKAN ADAYI AYDIN: "RİO OLİMPİYATLARI'NDA BAYRAĞIMIZI ZİRVEYE DİKECEĞİZ"

2004-2007 yılları arasında Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanlık görevini yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Musa Aydın, 2016 Rio Olimpiyatları'na bir buçuk yıllık bir süre kaldığını hatırlatarak, "Hem ülkemizin hem de Spor Bakanımızın en fazla madalya beklediği branş ata sporumuz güreştir. Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya'nın başkanlığı döneminde geldiğimiz nokta çok iyi durumda ve bu çizgiyi devam ettirmek istiyoruz. Hamza Yerlikaya başta olmak üzere şampiyonlarımızla ve camiamızla birlikte gücümüzü birleştirerek başarıya ulaşmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı

"GÜREŞ AİLESİ UYGUN GÖRÜRSE, GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ"

Güreş Federasyonu seçim süreci öncesinde herkesi birlik ve beraberliğe çağıran Başkan Adayı Musa Aydın, "Ata sporcumuz güreş, son iki yılda büyük bir ivme kazandı. Bu sürece herkes katkı sağlamalı ve başarıyı devam ettirmek için çalışmalıdır. Güreş ailesinin ve delegelerimizin uygun görmesi halinde Hamza Yerlikaya'dan devralacağımız bayrağı Rio Olimpiyatları'nın zirvesine dikeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Yerlikaya Musa Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title