Haberler

Güre Saka'ta Geldi, Edremit Saka'ta Gelmesin, Kostak Olsun"

AK Partiiler, Zeytinli’de ‘Güre Saka’ta geldi.

AK Partiiler, Zeytinli'de ' Güre Saka'ta geldi. Hiç olmazsa Edremit Saka'ta gelmesin. Edremit Kostak olsun'dedi.

Çarpıcı açıklamalarını sürdüren Kostak, "Bana selamsız sabahsız diyorlar. Bir tek onu buldular. Ama Kamil Saka burnu yer düşse eğilip de almaz, gider bir de tekme de o atar. Bir arkadaşımız makamına gidiyor, Selamün aleyküm diyor kızıp, bırakın bu Arapça kelimeleri Türkçe konuşun, günaydın diyin tünaydın diyin diyor" dedi.

Zeytinli'de açılış konuşmasını İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak yaptı. Yüzüak, "Size hizmet etmeyenler var ya, onları size şikayet ediyorum. Altyapı yapmayarak sel basmasına neden olanları size şikayet ediyorum. Yol, oyun parkları, yeşil alan, otopark yapmayanları size şikayet ediyorum. Bunları yapmadığı halde Edremit genelinde 80 trilyon borç bırakanları size şikayet ediyorum. Biliyorum ki siz 30 Martta gerekeni yapacaksınız. Ama ümit var olunuz çünkü biz 94'de İstanbul'u da bu şekilde almıştık. Nasıl İstanbul'u marka şehir yaptıysak, Özkan Kostak'la beraber Edremit'i de marka şehir haline getireceğiz. Kıymetli hemşehrilerim Güre Saka'ta geldi, Edremit Saka'ta gelmesin. Edremit Kostak olsun"diye konuştu.

ZEYTİNLİ'DE BİNLER KOSTAK'I DİNLEDİ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak, meclis üyesi adayları, yüzlerce araç konvoyu ile Zeytinli Köyü'ne gelirken, köy girişinde bayraklar ve alkışlarla karşılandılar. Köyde bulunan esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Özkan Kostak'ı dinlemek için gelen vatandaşlar meydanda bulunan kahveleri tıklım tıklım doldurdu. Meydanda toplanan binlerce vatandaş Kostak ve eşi Ayşin Hanım'a sevgi gösterilerinde bulundu. Özkan Kostak ve eşi Ayşin Kostak bu sevgi gösterisine çiçekler atarak karşılık verdi.

"SAKA, ZEYTİNLİ'Yİ HARİTADAN SİLMİŞ"

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Nihat Sönmez, "Birileri gelmiş, burada demiş ki AK Parti Zeytinli'ye şirinlik yapmış, bir arkadaşınıza ikinci sırayı veriverdiler demiş. Siz de o zaman şirinlik yapıp, arkadaşımıza 6. sırayı vermişsiniz. AK Parti'nin Zeytinli'ye verdiği önem ortada. İlk 10'da 3 tane kardeşiniz var. Bakın Sayın Kamil Saka seçim broşüründe Edremit haritası var. Haritada Zeytinli yok. Sen zaten Zeytinli'yi haritadan silmişsin. Sen bizim kadar Zeytinli'ye sahip çıkamazsın. Ben Zeytinlili olmaktan gurur duyuyorum. İktidarın gücü bizde. Ben belediyelerde çalışan tüm arkadaşlarımız merak etmesin, herkesin hakkını koruyacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Zeytinli'de su sıkıntımız var. Biz bunu çözeceğiz. Diğer bütün sıkıntılarımızı en iyi bilen insan benim. Bunları iktidarın gücü ile çözeceğiz."

"EŞİNE, DOSTUNA SOR, BEN NE YAPTIM DİYE?"

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak'ta konuşmasında, öncelikle Niğde'de şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, tüm milletimize sabır diliyorum. Ülkemizin birliğini, beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını belirtmek isterim. Buradan sormak istiyorum Güre'ye ne yaptın? Sen göremiyorsun herhalde ama yanındakilere, eşine, dostuna bir sor. Benim yaptığım ne var diye. Esnafın kan ağlıyor, gelip Edremit'te esnafı refaha kavuşturacağım diyorsun. Artık kimse sana inanmıyor. Kanalizasyonun yok, fosseptik çukurlarından geçilmiyor. Ben söz veriyorum bunu çözmek boynumun borcu olsun. Genel merkezden partilere para yardımı geldi. Ama bu para bir yere kadar dayanıyor. Ama bakıyoruz. Adamlar 3 aydır her sabah otobüslerle, bayanları getiriyor, kahvaltı veriyor. Kendi parası olsa bu kadar dayanamaz. Sen kimin parasını kime harcıyorsun?" dedi.

"SENİN OLMAYAN İCRAATLARINI SAĞIR SULTAN BİLİYOR"

Kostak, sözlerine şöyle devam etti: "4 tane beldeye güvendi. İştahı kabardı. Ama Zeytinli'de CHP kazanmadı. Hasan Arslan ve Nihat Sönmez kazandı. Sen asla bu seçimi kazanamazsın. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. 4 bin nüfusluk, Edremit'in bir mahallesi kadar yerde 27 yıldır bir şey yapamadın 134 bin nüfuslu Edremit'i nasıl idare edeceksin? Bunu artık sağır sultan biliyor."

"SAKA, ÜLKÜ YOLU, ÜLKÜ TEPESİ'NİN ADINI DEĞİŞTİRİR"

Kostak "Biz herkesin oyuna talibiz. Biz ayrıştırmaya gelmiyoruz. Bütün partilileri kucaklayacağız. Kamil Saka Edremit'e belediye başkanı olsun Ülkü Tepe'nin de, Ülkü Yolunun da adı değişir. Buradan ülkücü kardeşlerimize de sesleniyorum. Biz herkesi kucaklarız" diyerek, tüm partililerden AK Parti çatısı altında buluşmalarını istedi.

"SÖZAT, CHP'LİLERİN İÇİNE SİNMİYOR"

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini Ahmet Edip Uğur'un açık ara farkla kazanacağını söyleyerek "Doğru Yol Partisinden milletvekilliğini kazanmış, daha hala oradan ekmek yiyip, maaş alan adam, ithal aday olarak ortaya çıkıverdi. Sami Sözat CHP'lilerin içine siniyor mu? Hiç adı yok anketlerde, sokaklarda. Ahmet Edip Uğur açık fark ile Balıkesir Büyükşehiri kazanacak. Biz de Edremit'te sizlerin desteği ile kazanırsak memleketimiz kalkınır, hizmet gelir, yatırım gelir" ifadelerini kullandı.

"TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEYİZ"

Özkan Kostak sözlerini şu şekilde tamamladı "Biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Denizimizi temizleyip, pırıl, pırıl yapacağız. Hiçbir kanalizasyon denize akmayacak. Çöplerden kurtulacağız. Türkiye'de 4 tane ilçede havaalanı var. Birisi Edremit'te. Buna vesile olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bölgemizi turizme açıp, kazandıracağız. Dalyan bölgemize 5 yıldızlı otellerin de bulunduğu, büyük bir kongre merkezini kazandıracağız. Yeni yapılacak olan devlet hastanemizi Zeytinli'ye kazandıracağız. Hayvan barınağının yeri hazır. Zeytinli'de büyük sorunlardan olan başı boş hayvanları bu barınakta toplayacağız. Bütün beldelerimizde ve Edremit'te sel sorunumuz var. Dere ıslahları ile beraber bunun önlemleri alınmaya başlandı. Bu meseleyi kökten çözeceğiz."

"TAŞ OCAĞINI BİZ DE İSTEMİYORUZ"

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve meclis üyesi adayları bu arada Dereli köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Köy kahvesinde köylülerle sohbet eden Kostak, "Bakın taş ocağı konusu malumunuz. Biz bu konudaki hassasiyeti biliyoruz. Taş ocağını biz de istemiyoruz. Ben doğayı seven bir insanım. Size söz veriyorum, taş ocağı meselesi artık kapanmıştır. Ayrıca köyünüzün araç ihtiyacı, su deposu ihtiyacı gibi ihtiyaçlarınız var. Bunları göreve gelir gelmez çözeceğimize söz veriyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saka Zeytinli Edremit Güre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title