Haberler

Gürcistan Uyruklu Turistten Altın Vuruş

Gürcistan uyruklu turistten altın vuruş Uçağa binmediğini öğrenen ailesinin ihbarıyla olay ortaya çıktıANTALYA - Antalya'da tatil yapan Gürcistan uyruklu 35 yaşındaki Irakli Dzımıstarıshvılı konakladığı otelin odasında ölü bulundu.

Gürcistan uyruklu turistten altın vuruş

Uçağa binmediğini öğrenen ailesinin ihbarıyla olay ortaya çıktı

ANTALYA - Antalya'da tatil yapan Gürcistan uyruklu 35 yaşındaki Irakli Dzımıstarıshvılı konakladığı otelin odasında ölü bulundu. Gürcü turistin aşırı dozda uyuşturucu kullanımından öldüğü ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre evli ve iki çocuk babası Dzımıstarıshvılı, tatil için geldiği Antalya'nın Kaleiçi Kılınçlarslan Mahallesindeki bir butik otele yerleşti. İki günlük kayıt yaptıran Dzımıstarıshvılı'nın dün akşam saatlerindeki uçağına binmediğini öğrenen ve telefonlarına cevap alamayan Gürcistan'daki eşi oteli arayarak bilgi verdi.Otel görevlisi kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayınca yedek anahtarla odaya girdi. Dzımıstarıshvılı'yi hareketsiz şekilde görevlisi durumu polise bildirdi. Otele gelen polis ve sağlık ekipleri Dzımıstarıshvılı'nın hayatını kaybettiğini belirledi Dzımıstarıshvılı'nin cesedin yanında ve çantasında çok sayıda uyuşturucu madde ve enjektör bulundu. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Dzımıstarıshvılı'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Dzımıstarıshvılı'nin altın vuruş sonucunda aldığı aşırı dozdaki uyuşturucudan öldüğü tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Gürcistan Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title