Haberler

Gürcistan Parlemento Üyesi Medıcal Park Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Gürcistan ve Türkiye arasında yapılacak sağlık turizmi ile ilgili de detaylı görüşmeler ve hasta transferleri için protokol imzalandı.

PUTKARADZE: "TÜRKİYE SAĞLIK SİSTEMİ, GÜRCİSTAN İÇİN ROL MODEL OLABİLİR"

Yeni hastane yatırımlarıyla sağlık turizmindeki iddiasını artıran Medical Park Hastaneler Grubu, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Parlemento Üyesi ve Sağlık ve Sosyal Konular Komisyonu Genel Başkanı Jemal Putkaradze'yi ağırladı. Medical Park Hastanesi'ni ziyaret eden Putkaradze, Türkiye sağlık sistemi, hastane alt yapısı ve sağlık turizmi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Parlemento Üyesi ve Sağlık ve Sosyal Konular Komisyonu Genel Başkanı Jemal Putkaradze, Türkiye sağlık sistemi ve hastaneciliği hakkında detaylı bilgiler almak üzere Medical Park Hastaneleri'ni ziyaret etti.

"TÜRKİYE SAĞLIK SİSTEMİ ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR"

Türkiye sağlık sisteminin yapılan son yıllarda yapılan reformlar ile örnek teşkil ettiğini söyleyen Putkaradze, "Gürcistan'daki sağlık sistemini daima daha iyiye götürecek çalışmalar yapıyoruz ve Türkiye bizim için önemli bir örnek. Burada tüm vatandaşlara sunulan kaliteli hizmet ve son teknoloji tedavi uygulamalarıyla Türkiye sağlık alanında dünyanın tercih ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Bizlerde ülkemizdeki sağlık sisteminde yapacağımız reformlarda rol model olarak Türkiye sağlık sistemi modelini detaylı olarak inceliyoruz" diye konuştu.

"TEDAVİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEĞİZ"

Türkiye'ye Gürcistan'dan gelen hasta sayısının her geçen gün giderek arttığını söyleyen Putkaradze, "Türkiye hem sınır komşumuz hem de kültür olarak bize çok yakın. Bu nedenle de ülkemizde tedavi konusunda sıkıntı yaşadığımız hastalarımızın tedavisi için Türkiye'yi tercih edeceğiz.

"TÜRKİYE SAĞLIK MODELİ DÜNYAYA ÖRNEK OLDU"

MLP Care Pazarlama Grup Koordinatörü Meri İstiroti de Türkiye'nin turizm destinasyonu olarak son yılların revaçta ülkesi olmasının sağlık turizminde de olumlu bir faktör olduğunu belirterek; "Medikal Turizm kavramının gelişmesiyle global sağlık hizmetleri sektörü de ciddi bir değişim içine girdi. Bundan yıllar önce yalnızca efektif tedaviler sunan hastaneler/kurumlar başarılı olarak nitelendirilirken artık uluslararası arenada tıbbi başarıların yanında kurumlardaki hastalara yönelik misafir hizmetlerinin kalitesi, kurumdaki hekimlerin iletişim performansları, "hasta merkezli" hizmet vizyonunun ne derecede yansıtıldığı gibi konular da değerlendirme kriterleri arasına girdi. Çeyrek asırdır sağlık sektörünün öncü kurumlarından Medical Park Hastaneler Grubu ve kısa sürede sektörün referans hastanelerinden bir haline gelen Liv Hospital, yılda ortalama 80 ila 100 bin arasında yabancı hasta tedavi olmak için hastanelerimizi tercih ediyor. Organ naklinden, yetişkin ve pediatrik kemik iliği nakline, parkinson cerrahisinden, estetiğe, ortopediden KVC'ye kadar birçok özellikli branşta hizmet veriyoruz."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Medical Park Gürcistan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title