Haberler

Gürcan'dan Ergün'e Meydan Daveti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Manolya Meydanı'nın adının Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesi için Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'ne teklif sunacağını açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Sayın Ergün, 15 Temmuz akşamı o meydanın adını halk zaten demokrasi meydanı koydu" dedi. Gürcan ayrıca Başkan Ergün'ü de demokrasi nöbetinde görmek istediklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün dünkü açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettiğini belirten Gürcan, "Biz isterdik ki davet ettiğimiz herkes Büyükşehir, MHP ve CHP yönetimleriyle, kadrolarıyla gelip bizlere destek versinler. Zaten meydanlarda MHP'li, CHP'li arkadaşlarımız hep vardı. Temsil makamlarının da orada olması bizleri mutlu ederdi. Zira bu ülke hepimizin, bu vatan hepimize emanet. FETÖ/PDY terör örgütünün yapmış olduğu darbe girişimi hepimize yapıldı. Bu hainler hepimizi kast etmeye kalktı. İşin ne kadar vahim olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Halk burada geleceğine sahip çıkıyor, vatanına sahip çıkıyor, çocuklarına sahip çıkıyor, demokrasisine, bugüne kadar elde etmiş olduğu kazanımlarına sahip çıkıyor." dedi.

"Sizi de meydana bekliyoruz"

Sözlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü demokrasi nöbetine davet ederek tamamlayan Gürcan şunları söyledi:

"Sayın Ergün, halk 15 Temmuz akşamı o meydanın adını demokrasi meydanı koydu. Bizler 15 Temmuz gecesinden beri milletimizle beraber demokrasi nöbeti tutuyoruz. Sizleri de bu nöbete, bu vatana, bu milleti sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu sahip çıkmayı meydanlara gelerek göstermeniz gerekir. Yoksa milletin yapmış olduğu şerefli mücadelenin isminin Demokrasi mi? Kahramanlık mı? Şehitler Günü mü? Zafer mi? olduğu noktasında zaten halk kararını verecektir." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülfikar Gürcan Cengiz Ergün AK Parti Yerel Haberler

title