Haberler

Gurbetçiyi, Evine Giren Hırsız Öldürdü

Güncelleme:

Fransa'da çalışan ve tatil için memleketi Burdur'a gelen Ahmet Barın, evine giren hırsızla boğuşurken aldığı 4 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi.

Fransa'da çalışan ve tatil için memleketi Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne gelen 28 yaşındaki Ahmet Barın, dün gece evine giren hırsızla boğuşurken vücuduna aldığı 4 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi.

Fransa'dan iznini geçirmek üzere memleketi Karamanlı'ya gelen evli ve 2 çocuk babası Ahmet Barın, dün akşam bir yakınının düğününe gitti. Gece yarısı Eşeler Mahallesi'ndeki evine gelen Barın, içeride hırsızlık amacıyla giren bir kişiyle karşılaştı. Barın, kimliği henüz tespit edilemeyen şüphelinin üzerine atladı. Boğuşma sırasında şüpheli, Ahmet Barın'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Şüpheli kaçarken, 4 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Barın, dışarı çıkarak yardım istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Barın, Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda yaşamını yitirdi. Barın'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Karamanlı İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Barın'ın, ambulanstaki sağlık görevlilerine, boğuştuğu kişiyi elinden yaraladığını söylediği bilgisine ulaşan polis, soruşturmayı bu yönde sürdürüyor. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title