Haberler

Gurbetçiler Oy Kullanmaya Belediye Otobüsüyle Gidecek

Tatil için yurtdışından Çanakkale’ye gelip, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Gümrük Kapılarında oy kullanacak olan gurbetçiler için Çanakkale Belediyesi ulaşım imkanı sağlayacak.

Tatil için yurtdışından Çanakkale'ye gelip, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Gümrük Kapılarında oy kullanacak olan gurbetçiler için Çanakkale Belediyesi ulaşım imkanı sağlayacak.

Çanakkale Belediyesinden yapılan açıklamada, "Yurtdışında yaşayan ve seçmen yeterliliğine sahip olan yurttaşlarımızın bir bölümü tatillerini yaz mevsimi nedeniyle ülkemizde geçirmektedir.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaz tatili dönemine rastlamasından dolayı yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı yurttaşlarımızın oylarını gümrüklerde kullanabilmelerini sağlamak amacıyla Belediyemiz tarafından 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü Edirne Kapıkule - İpsala gümrük kapısına ulaşımları konusunda Çanakkale Belediyesi tarafından destek sağlanacaktır" denildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri gümrükler için 1. tur oy verme tarihi 26 Temmuz - 10 Ağustos 2014 arasında olacak. Eğer gerekli görülürse, 2. tur oy verme tarihi 17 Ağustos - 24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title