Haberler

Gurbetçi Vatandaş Kayıp Parasını Karakolda Buldu

İzmir’in Buca ilçesinde yerde bulunan 4 bin 650 Euro, Şirinyer Polis Merkezi Amirliği’nde sahibine teslim edildi.

İzmir'in Buca ilçesinde yerde bulunan 4 bin 650 Euro, Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'nde sahibine teslim edildi.

Birkaç gün önce annesi Ayla Dirin'den (67) aldığı 4 bin 650 Euro ile Forbes Caddesi'nde alışverişe çıkan gurbetçi vatandaş Rana Dirin (45), çantasında bulunan parayı fark etmeden düşürdü. Paraların savrulduğunu gören Fethiye Şen isimli kadın vatandaş, yerdeki parayı toplayıp cadde üzerinde bulunan Huzur timlerine teslim etti. Parayı teslim alan polis ekipleri, cadde üzerinde çalışma yaparak sahibine ulaşmak istedi. Paranın düştüğünü fark eden Rana Dirin, Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Rana Dirin telaşı polis merkezine gelince mutluluğa dönüştü. Paranın bulunabileceğini düşünmediğini ifade eden Dirin, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Üzerinde taşıdığı paranın annesine ait olduğunu söyleyen Rana Dirin, "Parayı yürürken çantamdan bir şekilde düşürmüşüm. Yolda bulan bir hanımefendi, polise getirip teslim etmiş. Aslında samimi söylemek gerekirse çok umudumuz yoktu bulunabileceğine dair. Fakat bir şansımızı deneyelim karakola da bir uğrayalım dedik. Buraya geldik. Geldiğimizde önce tebessümle karşılaştık. Her halde dedik 'niye geldiler ki' deniliyor. Fakat parayı bir hanımefendi bulup getirip teslim etmiş. Çok memnun olduk kendisine çok teşekkür ediyoruz. Onun ötesinde memur arkadaşlara da çok teşekkür ediyoruz. Bu bize şunu gösteriyor ki hakikaten insanlardan umudumuzu kesmememiz gerekiyor" dedi.

Parayı bulan hanımefendiyle telefonla görüştüğünü belirten Rana Dirin, kendisine çok teşekkür ettiğini söyledi. Huzur timleri tarafından verilen parayı teslim alan Rana Dirin ve anne Ayla Dirin Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'nden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirinyer İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title