Haberler

Gurbetçi Dernekten Eğitime Destek

Almanya’da faaliyet gösteren Wuppertal Kütahyalılar Derneği tarafından Kütahya’nın Hisarcık İlçesi Hasanlar Ortaokulu’na LCD televizyon hediye edildi.

Almanya'da faaliyet gösteren Wuppertal Kütahyalılar Derneği tarafından Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Hasanlar Ortaokulu'na LCD televizyon hediye edildi.

Almanya Wuppertal Kütahyalılar Derneğince hediye edilen 102 ekran LCD televizyon Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran ve Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci tarafından Hasanlar Ortaokulu'nda Okul Müdürü Ali Osman Kılıç'a teslim edildi.

Kaymakam Savran, LCD televizyon tesliminde yaptığı konuşmada,"Eğitime verdikleri desteklerden dolayı Almanya Wuppertal Kütahyalılar Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu'na, dernek üyelerine, oradaki eğitim gönüllülerine ve bu işe ön ayak olan Gazeteci Yunus Daşdemir'e, okulumuz ve Milli Eğitim Müdürlüğü adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Buradan Almanya'ya sevgi ve saygılarımı iletiyorum." dedi.

Okul Müdürü Ali Osman Kılıç, okula hibe edilen LCD televizyonun sınıf koridoruna monte edilerek okuldaki sosyal faaliyetler, etkinlikler, duyurular ve fotoğraf paylaşımlarında kullanılacağını belirtti.

Teslim töreninin ardından Hisar Gazetesi tarafından öğrencilere kalem, silgi ve meyve suyu dağıtıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasanlar Hisarcık Kütahya Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title