Haberler

Gupse Özay İkinci Filmini Çekmeye Hazırlanıyor

Güncelleme:

'Deliha' isimli karakteri canlandırdığı filmi çok beğenilen başarılı oyuncu, yeni filminin senaryosu üzerinde çalıştığını müjdeledi.

'Deliha' isimli komedi filmiyle ün yapan Gupse Özay, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinin altını üstüne getirdi. Muhabirleri görünce şaşıran sempatik oyuncu ikinci filminin müjdesini verdi.

"KENDİME OFİS YAPACAĞIM"

Kendine ofis mobilyaları bakmak için gelen Gupse Özay, mağazaların bulunduğu katları incelerken görüntülendi. Genç oyuncu bir anda panikleyerek, 'Kendime bir ofis yapacağım, senaryo yazmak ve işlerim için. O yüzden masa, sandalye gibi ofis mobilyaları satan bir mağaza arıyorum.' dedi.

EVDE ÇALIŞMAK ZOR

Muzip halleriyle objektiflere poz veren Gupse Özay, 'Deliha 2 için senaryo çalışıyorum. Ama evde zor oluyor, yok kalk uyan, kahve, tv derken çalışmak zor. O yüzden bir ofis tutacağım ve onun için masa, mobilya bakıyorum. İnşallah böylelikle farklı senaryolar ve projelerde çıkacak' dedi.

'Deliha' karakteriyle sevilen Gupse Özay neşeli ve şen halleriyle verdiği pozlarla hayranlarının ilgi odağı oldu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gupse Özay Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

gs:

allah aşkına bu kadını seven var mı ya

7
14
yanıtYanıtla
holy wombat:

gubre gibi bu nasil isim tovbe tovbe

5
8
yanıtYanıtla
mucks Mobil-ANDROID:

YA BEĞENMESEKTE YAPACAK BİŞEY YOK .YÖNETMENİN BİRİNE BİGECE MİSAFİR OLUYOR 5 SENE GARANTİ İŞ İMKANI BU SANAT DÜNYASI NORMAL ))))))))

2
9
yanıtYanıtla
DENİZ:

Deliha, çok berbat bir filmdi gubse ya kendini geliştir ya da hiç film çekme ! Abartılan reklamla gittiğim filminde hem zamanım gitti hem de param. . .

8
2
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Abuk subuk konuşarak kazanıyor ağzında kob var gibi

7
2
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Cok begeniyorum

6
3
yanıtYanıtla
tarikMobil-ANDROID:

evlat olsa nüfus kağıdı cikartmam

5
3
yanıtYanıtla
Ayla aylaMobil-ANDROID:

Insan ya herkes gıbı basarilar ...

5
1
yanıtYanıtla
Ay:

Başroldeki çocuğa yazık olmuş :)

4
2
yanıtYanıtla
emin:

bacaklar sütun gibi maşallah. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title