Haberler

Güntekin Onay: Tolgay; Selçuk'tan Daha Çalışkan, Veli'den Daha İyi

Güncelleme:

Usta spor yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Trabzonpsor'un elinden kaptığı Tolgay Arslan için "Selçuk İnan'dan daha çalışkan, Veli'den daha iyi bir pasör" dedi.

Usta spor adamı Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Trabzonpsor'un elinden kaptığı Tolgay Arslan transferini Vatan gazetesindeki köşesinde değerlendirdi. " Selçuk İnan'dan daha çalışkan, Veli'den daha iyi bir pasör" diyen Onay, "3 sezondur Bundesliga'da düzenli forma giyiyor. Orta sahada oyunun iki yönünü gerektiği gibi oynayan modern futbola çok uygun bir isim Derinlemesine ve defans arkasına pas atabilen bir futbolcu. Şutu da var. Hamburg'un Dubai kampına katıldığı için İstanbul'a hazır geldi." ifadelerini kullandı.

İşte Güntekin Onay'ın Tolgay Arslan yazısı...

"MODERN FUTBOLA UYGUN BİR İSİM"

Beşiktaş, Tolgay Arslan transferiyle çok isabetli bir nokta atışı yaptı. Son 3 sezondur Bundesliga'da Hamburg'da düzenli olarak forma giyen bir futbolcu. Orta sahanın ortasında oyunun iki yönünde gerektiği gibi oynayabilen, modern futbola uygun bir orta saha oyuncusu. Sağ ayağı iyi. Oyun vizyonu ve pas bilgisi son derece yeterli. Oyunun yönünü değiştirebiliyor. Önünde alan bulduğu zaman driplinglerle dikine gidebiliyor. Ayrıca sol ayağı da var. Çalışkan ve ikili mücadelelerden kaçmayan bir oyuncu. Almanya U20 ve U21 takımlarında forma giymiş olması da kalitesini kanıtlıyor.

"TRABZONSPOR iLE GiRiLEN YARIŞ SON DERECE DOĞAL"

Beşiktaş'a ihtiyacı olan bölgede -box to box- katkı sağlayacak, çok isabetli bir transfer. İngiliz medyasında Arsenal'ın Tolgay ile ilgilendiği haberleri de yazıldı. Beşiktaş bu transferi sadece 450 bin Euro ödeyerek bitirdi ki maliyet açısından da harika. Trabzon ile girilen transfer yarışı son derece doğal. Her transferde teklifler ve kararsızlıklar olacaktır. İki kulüp arasında yaşananlar bence çok abartılıyor. Ayrıca Tolgay Hamburg'un Dubai'deki kampına da katıldı ve İstanbul'a fit bir şekilde geldi. Ancak ilk etapta Biliç mecbur kalmadıkça Atiba-Veli ikilisini bozmayacaktır.

"SELÇUK'TAN DAHA ÇALIŞKAN VELi'DEN DAHA iYi BiR PASÖR"

Tolgay derinlemesine, savunma arkasına pas atabilen bir futbolcu. Şutu da var. Ancak gol sayısı düşük. 4-2-3-1'de savunmanın önündeki ikilide oynayabilecek bir futbolcu. Beşiktaş'ın son dönemlerdeki akılcı ve düşük maliyetli transfer hamlelerinden birini daha yaptığını rahatlıkla söyleyebiliriz.



Oyuncuları kıyaslamayı veya birbirine benzetmeyi sevmem. Ancak ille de bir tanımlama yaparsak Veli kadar çalışkan olmasa bile ondan daha iyi bir pasör. Selçuk İnan kadar iyi bir pasör olmasa bile, ondan daha çalışkan...


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Güntekin Onay Selçuk İnan Beşiktaş Dubai Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

DARBE:

SELÇUK İNAN KİM ZATEN BİZİM ŞİŞİRDİGİMİZ Bİ ADAM TOLGAY ARSLANI BEN ÇIPLAK GÖZLE İZLEDİM 5 TANE SELÇUK EDER GÖRÜRSÜNÜZ MAÇLARDA.

10
8
yanıtYanıtla
gsMobil-ANDROID:

fazla abartmayalim bonservisi belli iyi topcu olsa onu almanlar kapardi zaten

11
5
yanıtYanıtla
Yanlız kurtMobil-IOS:

Alsa tolgayı ne olur sene sonu şanpiyon belli ya fener ya galatasaray beşiktaş şanpiyon olamaz

4
11
yanıtYanıtla
Hip hop Mobil-IOS:

Selcuk neden turkiyede buyutuluyor 3 million euroya avrupadan en baba oyuncu getirılır ,bizim takımlar sora borc batagında diye soruyorsunuz nedeni bu işte Bjk 450 verdi,ts ise astromik rakam dogrusunu Bjk yaptı burda makul fıyat

14
1
yanıtYanıtla
gsMobil-ANDROID:

tolgay ancak selcun gram ponlarini tasir

3
11
yanıtYanıtla
zaferhaticeMobil-ANDROID:

hatce benimle evlenirmisin

10
4
yanıtYanıtla
blesuk:

Güntekin onay yanılıyor. . Beşiktaşlı fanatik olduğu için doğru yorum yapamıyor. . Almanyada sadece iki maç doksan dakika oynadı. Hep yedekti ya da son on dakikada oynadı. . Şimdi ben soruyorom bay güntekin beye. . İyi bir oyuncunun bonservisi 5oo bin euro olabilir mi?Cevap versin. . By güntekin sınıfta kaldı. . Haydi ikinci soru: Bir Alman takımı iyi bir oyuncusunu hiç satar mı? Hele bir Alman takımı. .

8
6
yanıtYanıtla
Bjk Mobil-IOS:

Bence verilen para oyuncunun kalitesini yansıtmaz Demba Ba ,selcuktan daha az alıyor ama kalitesi tartısılmaz Ba nın selcuk Ba nın yanından bıle gecemez

10
3
yanıtYanıtla
ock:

Tuttuğun takımın fanatik taraftarı olmak başka gerçeği söylemek başka. . Eğer dediğin gibi kaliteli futbolcu olsa ilk önce Alman takımlarına giderdi burada ne işi var. . . Transfere Alman, ingiliz, ispanyol takımları kadar para veren var mı?. . . .

6
6
yanıtYanıtla
Alkin Yegin:

Bu cocuk ilk iki ayda butun yorumculari yaniltacaktir. Oyle ahim sahim bir orta sahaoyuncusu degildir. Yakin zamana kadar HSV de forma giyemedi. . Buyutuyorsunuz!

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title