Haberler

Güntekin Onay, Serdar Kurtuluş'a Patladı: Ferrari'yle Gezerken Ağlamıyorsun

Güncelleme:

Spor yorumcusu Güntekin Onay, Akhisar maçında ağlayan Serdar Kurtuluş'a yüklendi, "Ferrari'yle gezerken stres yaşamıyorsun ama 5 puan öndeyken stres yaşıyorsun." dedi.

Spor yorumcusu Güntekin Onay, Akhisar maçında ağlayan Serdar Kurtuluş'u sert bir dille eleştirdi. Haber1903'e konuşan Onay, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Onay, Akhisar maçında gözyaşlarını tutamayan Serdar Kurtuluş hakkında sert ifadeler kullandı.

İşte Onay'ın sözleri:

STRES YAŞAYAN BU FORMAYI GİYMESİN

''Stresi kaldırmayan giymesin formayı. 5 puan gerideki takım kalecisi (Volkan Demirel) 'Şampiyon olacağız' diyor. Lider takımın oyuncusu ağlıyor. Ferrari'yle dolaşırken stres yaşamıyorsun ama 5 puan öndeyken stres yaşıyorsun. Yok öyle. Leicester 2 sene önce Championship'te, geçen sene Premier Lig'de küme düşmemeye oynuyordu. Onlar neden stres yaşamıyor?''

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Kurtuluş Güntekin Onay Beşiktaş Akhisar Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

BJK 1903:

Bir bjkli olarak ağzına sağlık . . . .

12
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

Ferrariyle gezmenin duygusu ile 5 puan önde olmanın duygusu bir mi???

1
8
yanıtYanıtla
komik:

adamın ferrarisini örnek verip İngiltere liginden örnek verip ezmeye çalıştı ya adamı :) İngiltere ligindekiler sanki doğan a biniyor

5
4
yanıtYanıtla
M.T.O:

Lan tam fener adamısın gültekin Deniz Ateş BİTNELi de ateşe atan sen oldun yorumlarınla ama fenerli sow hocadan izinsiz dışarı çıkıp geri döndüğü maçta adam gibi yorum yapamadın hakem atmalıydı ama atamadı bıraksın hakemliği diyemedin Deniz attı suç oldu verdiği kırmızıların biri bile hatalı değildi taraflı yayın yapıyorsun fenerin uşağı kölesi oldunuz azizin adamısınız yazıklar olsun senin yorumculuğunada sunuculuğunada. . .

2
6
yanıtYanıtla
sezer:

artık insanların duygulanmaya da hakkı yok. ne dünyaya kaldık.

4
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam robotmu ağlaması gayet doğal insancıl bir hareket

3
5
yanıtYanıtla
bedri:

güntekin fenerlisin anladikda, yahu tolga topu iskalamasa halen daha 5 puan fark vardi. . tolga amcaoglun mu oluyor???

3
4
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git. Ve Camii de kılınan vakit Namazlarının 27 fazla olduğu yönünde görüş belirten Alim ler var.

3
2
yanıtYanıtla
38li:

ne yapsin garibim o da anladi sampiyon olamicani bjk nin beceriksizler en büyük fenerbahce

3
2
yanıtYanıtla
Mavi:

Bunlar işte istanbulu oyana gecemezler şampıon değil ne olursalar olsunlar avrupada avaraj takımından oyanı yok , hangi şampıonlar liginde yarı veya final oynadı bunların . bir psv li olarak bizim 2 ciler size fark atmasa başlamadan futbolu bırakırım, CÖMEZLER tc de parası olan şampıon olur ferrari he tabi kimin hakkı yok ki sende görmemişler. . . . .

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title