Haberler

    Güntekin Onay, Beşiktaşlı Cenk Tosun'u Eleştirdi

    Güncelleme:

    Futbol yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş - Gaziantepspor karşılaşması sonrasında Cenk Tosun'u eleştirdi, "Gol atmıyor ki, penaltıdan atıyor gollerini." dedi.

    NTV Spor yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın sahasında Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maç hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güntekin Onay, Beşiktaş - Gaziantepspor maçını değerlendirdi. İşte o sözler:

    "Beşiktaş'ın asıl problemi sonuçlandırma. Bitiriciler Cenk ve Aboubakar.. Aboubakar bugün gol attı. Bu Süper Lig'de üçüncü golü bundan önceki ikinci golünü kime attı Adanaspor'a attı. Diğer gol Antalyaspor'a ceza sahası dışından... 3 gol atmış. Attıklarından ziyade kaçırdıkları çok."

    "CENK TOSUN GOL ATMIYOR"

    "Geçtiğimiz sezon Gomez 27 gol atıyor ve 3-0, 4-0 kazanıyorsunuz. Aboubakar bugün yine galibiyeti getiren golü kaydetti. Cenlk Tosun da gol atmıyor ki penaltıdan attı gollerini. Beşiktaş'ta gol sorunu varsa sadece Aboubakar'ı eleştirmem."

    "Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray forması giyiyorsan çalışmak yetmiyor yetenekli olmanız gerekiyor. Büyük kulüpler şampiyonluğa oynuyor. Messi 3 maç, Ronaldo 5 maç gol atmasın ondan sonra bakın neler oluyor."

    "BEŞİKTAŞ RAKİBE NEFES ALDIRMAYAN TAKIM DURUMUNDA DEĞİL"

    "Beşiktaş az koşuyor bence... Çok dinamik, enerjili ve rakibe nefes aldırmayan bir takım durumunda değil. Bursaspor maçında öldü öldü dirildi bugün öyle geçen hafta Kasımpaşa maçında öyle... Beşiktaş son haftalarda bu sorunu daha çok yaşıyor."

    "Labirentin tek bir çıkış yolu vardır. Barcelona zorlanıyor ama 1-2-3-4 böyle gidiyor. Beşiktaş bu maçları rahat kazanamıyor bir kaza kurşunu olabilir. Fabri'nin bugün çok önemli kurtarışları var."

    "Beşiktaş maçı kopartamadı. Beşiktaş en son 2 farklı Antalyaspor'u yendi 3-0 ondan sonra böyle bir şey yok. Geçen sezon Beşiktaş 16 maçta 38 puan almış bu sezon 35... Yine 16 maçta 37 gol atmış bu sezon 28 gol atılmış."

    "PENALTI TERCİHLERİ ŞAMPİYONLUK KAYBETTİRİR"

    "Bu tür penaltı tercihlerinin faturası ağır olur. Şampiyonluk bile kaybedersiniz! Fenerbahçe bir maçta 2-1 öndeyken Alex de Souza penaltıyı Kezman'a bıraktı. Kezman penaltıyı kaçırdı maç döndü 2-2 oldu ve Fenerbahçe o sezon şampiyonluğu kaybetti."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gaziantepspor Güntekin Onay Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title