Haberler

Güntekin Onay Yazdı: Beşiktaş Taraftarı 3. Olmaktan Artık Bıktı

Güncelleme:

Güntekin Onay, Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi için Balıkesirspor'u, Erciyesspor'u yenmesi gerektiğinin altını çizerken "Taraftar 3. olmaktan artık bıktı." ifadesini kullandı.

Vatan gazetesi ve yazarı Güntekin Onay, Liverpool'u eleyerek tarih yazdıktan sonra ligde Balıkesirspor'la 2-2 berabere kalan ve zirve yolunda ağır bir yara alan Beşiktaş için "ateşle oynayan elini yakar. Beşiktaş dün resmen ateşle oynadı. Beşiktaş taraftarı 3. olmaktan artık bıktı." ifadelerini kullandı.

İşte Güntekin Onay'ın bugünkü köşe yazısı...

ATEŞLE OYNAYAN ELİNİ YAKAR

Beşiktaş oyunun bölümlerinde kopukluklar yaşadı ve Balıkesir'in bile ummadığı kadar çok şans tanıdı rakibine. Perşembe günkü 120 dakikanın ardından tekrar uçağa binip Ankara'ya gitmek ve bu maçı oynamak kolay değil. O yüzden dün için önemli olan tek şey 3 puandı. Beşiktaş zaman zaman geriye koşmakta gecikti ve top rakipteyken etkili baskı yapamadı. Bulduğu net fırsatları da gole çeviremeyip farkı bir türlü 2'ye çıkartamayınca panik yaşadı. Ateşle oynayan elini yakar. Beşiktaş dün resmen ateşle oynadı.

"ALKIŞLANACAK TEK İSİM OPARE"

Dün için alkışlanacak tek oyuncu Opare'ydi. Ganalı 2 maçta taraftarın sevgilisi oldu. Liverpool maçında görevini çok iyi yapan Opare, dün de attığı nefis golle sadece çabuk bir futbolcu olmadığını ispatladı.

NEDEN ÖNCE LİG?

Ligde son 8 günde çok şey değişti. Beşiktaş'ın Eskişehir yenilgisinin ardından F.Bahçe 5 puan kaybetti, G.Saray'da Melo ameliyat oldu. Bunlar hep Beşiktaş'ın lehine. Şampiyonluk Beşiktaş için bu sezon çok büyük önem teşkil ediyor. Önünde büyük bir fırsat var ve hedef yolunda var gücüyle savaşmalı.

"KULÜBÜN TEK KURTULUŞU ŞAMPİYONLAR LİGİ"

UEFA Avrupa Ligi prestij açısından önemli ancak kupayı kazanmadığınız taktirde maddi olarak getirisi yok. Tabii ki Avrupa'da gidebileceğin yere kadar gideceksin. Ancak Avrupa'da bütün büyük kulüpler Şampiyonlar Ligi'ni hedefler. Çünkü orada 30 milyon Euro'luk bir para var. Beşiktaş'ın yeni stadı ile Şampiyonlar Ligi'nde oynaması bu kulübün kurtuluşudur. Bu da sadece şampiyonlukla mümkün.

"TARAFTAR 3.OLMAKTAN ARTIK BIKTI"

Geçen hafta Eskişehirspor'a kaybettiği için Slaven Biliç'i sert bir şekilde eleştirdim. Tepkiler aldım. Çünkü önceliğin lig olması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyon olmak için de Eskişehirspor'u, Balıkesirspor'u, Erciyesspor'u yeneceksin. Bu kadar basit. Beşiktaş taraftarı 3. olmaktan artık bıktı. İşte asıl vizyon budur.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Güntekin Onay Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

cilgin bjkMobil-ANDROID:

göktekin onay gercekten de futbol adami cok dogru soyluyo

15
3
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.com:

Adam

9
6
yanıtYanıtla
13bitlislimobilWeb@haberler.com:

Aziz Yıldırım gibi Türk futbolunun başına bela olan, hakemi ölümle tehdit eden bir insanın olduğu yerde beşiktaş 3.oluyorsa ne mutlu.

7
5
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPİREMobil-ANDROID:

helal olsun artık yeni Türkiye var

3
7
yanıtYanıtla
realite:

o dediğin takımları yense bile fb ve gs ye banko yeniliyor. . . nasıl şampiyon olacak bjk. . . bence 3. lüğü kabullenmeliler. . . 10 yılda bir şampiyonluk zaten verilir bjk ye, teamül gereği. . .

8
2
yanıtYanıtla
mamut takaMobil-ANDROID:

size katılıyorum Güntekin Onay haklısın önce lig şampiyonluğu daha önemli

7
2
yanıtYanıtla
rıza ezber:

git ozaman sen oynada şampiyon ol. işiniz gücünüz tahrik. aynı dili FB-GS''ada söylersin. çünkü sermayaniz bu. beni hiç alakadar etmez. kimin şampiyon olduğu. parayı sizler kazanırsınız. bizlerde size yediririz enayi gibi.

6
3
yanıtYanıtla
ideaMobil-ANDROID:

işte bu yüzden bizim futboldan bir cacık olmaz. adam 10 numara tesbit yapmış, buradaki yorumlarda hala siyasi nesajbveren, alakası yokken aziz yıldırımla ugrasan, UEFA liginde tur atlamayi çok büyük bir işmiş gibi gösteren yorumlar. bırakın azizi tffyi sizsiniz futbolun bu hale gelmesine neden.

5
0
yanıtYanıtla
reis:

3. lük neyinize yetmiyor karakartallar, ts liler 3. olmak için dünya para döküyor. . .

3
1
yanıtYanıtla
çarşı belgiumMobil-IOS:

çok doğru söylemiş

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title