Haberler

Güngören'de Kültür Sanat ve Beceri Kursları Final Yaptı

Güngören Belediyesi ve Güngören Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kültür, sanat ve beceri kursları düzenlenen törenle kapanış yaptı.

Güngören Belediyesi ve Güngören Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kültür, sanat ve beceri kursları 2015-2016 eğitim dönemini Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen, kapanış ve ödül töreni ile bitirdi.

Kültür, sanat ve beceri kursları çerçevesinde her yıl farklı ve gelen talepler doğrultusunda açılan yeni branşlarla Güngörenlilere beceri geliştirme ve meslek edindirmek için yıl boyunca hizmet veriyor. 2015-2016 yılı içerisinde düzenlenen Kültür, Sanat ve Beceri kurslarında ahşap boyama, dağlama, resim, el nakışı, iğne oyası, takı tasarım, bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, web tasarım, çocuk gelişimi, keman, bağlama, ney, gitar ve satranç gibi 20 branşta toplam 450 kişi eğitim aldı.

Kokteyl ile başlayan programda kursiyerlere kalem seti ve katılım belgesi verildi, eğitmenlere ise fincan takımı hediye edildi. Programın ilerleyen bölümlerinde ney kurslarında eğitim alan kursiyerler hünerlerini sergileyerek geceye anlamlı bir bütünlük kattılar. Fasıl ekibinin icra ettiği birbirinden güzel eserler ile katılımcılar keyifli bir gün geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Beyazıt Güngören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title