Haberler

Güneysu'da Yeni Demokratik Anayasa Paneli Düzenlenecek

Güneysu'da Güneysu Derneğince Yeni Demokratik Anayasa Paneli düzenlenecek.

Güneysu'da Güneysu Derneğince Yeni Demokratik Anayasa Paneli düzenlenecek.

Güneysu Derneği Başkanı Sabri Çepni, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede 23 Eylül tarihinde başlayıp üç gün sürecek olan etkinlikler kapsamında açık hava toplantıları, geziler ve paneller düzenleneceğini belirtti.

Etkinliklerin ilk gününde AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün katılımları ile açık hava toplantısı düzenleyeceklerini ifade eden Çepni, etkinliğin ikinci gününde ise oturum başkanlığını Kültür eski bakanlarından İsmail Kahraman'ın yapacağı Yeni Demokratik Anayasa Panelini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Çepni, Güneysu Öğretmenevinde düzenlenecek panele AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Can ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun katılacağını kaydetti.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title