Haberler

Güneykent Mezarlığı Genişletiliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Şehir Mezarlığı’nın dolması üzerine Güneykent Mezarlığı’nda genişletme çalışması başlattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Şehir Mezarlığı'nın dolması üzerine Güneykent Mezarlığı'nda genişletme çalışması başlattı.

Mersin'in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı'nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı'nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Büyük mezarlık olarak da adlandırılan Akbelen Şehir Mezarlığı, şu anda kapasitesini tamamen doldurmuş durumda. Bu sebeple yeni cenazelerin büyük bir kısmı Güneykent Mezarlığı'na defnedilmektedir. Ancak bu mezarlığımızda da ilerleyen dönemde yer sıkıntısı yaşanmaması adına genişletme çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Güneykent Mezarlığı'nda yaklaşık 5 dönümlük bir alanda düzenleme ve lahit mezar yeri çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Kocamaz, "Şu anda ekiplerimiz Güneykent Mezarlığı'nda ön ve arka kısım olarak iki yerde iş makineleri ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni yerlerde yapılan bu düzeltme çalışmalarının ardından lahit mezar yerleri açılacak ve kullanılabilir hale getirilecek" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Güneykent Akbelen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title