Haberler

Güneydoğu'nun Sağlığı ANKA'ya emanet

Güncelleme:

35 milyon dolarlık yatırımla kurulan,13 bin metrekarelik kapalı alana sahip Özel Gaziantep Anka Hastanesi, 5'i akademik olmak üzere 30 uzman hekim ve 240 kişilik çalışanı ile hizmet vermeye başladı.


"Hasta memnuniyeti odaklı, hastayı tüm süreçlerin merkezine koyan bir anlayışla sağlık hizmeti verilen Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde, hasta odaları, hastaların rahatı ve güvenliği göz önüne alınarak planlanmıştır. Gerektiği zaman, ara yoğun bakım hizmeti ve her türlü acil müdahalenin yapılabileceği alt yapıya sahip odalarda güvenli sağlık hizmeti verilmektedir. Yatan hasta katlarında hemşire, doktor, diyetisyen ve fizyoterapist gibi diğer disiplinlerle ortak çalışma içinde en yüksek düzeyde hasta güvenliği ve bakım ilkesiyle hasta ve hasta yakınları ile 7 gün 24 saat en iyi şekilde ilgilenilmektedir. Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde tüm hastalar, servislere kabul edildikleri andan itibaren üst düzey bakımı başlatmak için bir uzman doktor tarafından ayrıntılı olarak değerlendirilir. Değerlendirme sonucunda hastaların bakımları planlanır, uygulanır ve yeniden değerlendirilir. Her hasta düşme riski, bası yarası riski ve beslenme riski açısından tanılama skalası ile değerlendirilir ve risklere göre gerekli girişimlere tabi tutulur. Bu işlem günlük rutin olarak yapılır. Ayrıca hastanemizde ameliyat öncesi ve sonrası bakım, özel hasta gruplarının takibi ve bakımı da yatan hasta katlarında profesyonel hemşireler tarafından yapılmaktadır.

"İKİNCİ BAKIŞ, TÜRKİYE 'DE BİR İLK OLACAKTIR"

Dr. Dalgıçer ,Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde,Washington merkezli First Medicine firması ile yapılan anlaşmalar sonucu Second Sight denilen ikinci bakış ile Türkiye'nin ya da dünyanın her yerindeki bir başka doktor tarafından dijital olarak konsültasyon yapılabilme imkanı sağlanacağını da vurguladı

Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde; Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Cildiye, Acil Tıp gibi ana branşlar dışında Algoloji, Yenidoğan, Endokrinoloji gibi yüksek ihtisaslı branşlar ve bu klinik branşlar haricinde Biyokimya ve Mikrobiyoloji kapsamlı Merkez laboratuvarı, Radyoloji Ünitesi, Beslenme ve Diyetetik, Psikolojik Danışmanlık ve Rehabilitasyon gibi birimlerde sağlık hizmeti verilmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Bağ Kur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title