Haberler

Güneydoğu'nun En Büyük Tüp Bebek Merkezi Diyarbakır'da Açıldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin En Büyük Tüp Bebek Merkezi Diyarbakır'da Açıldı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük tüp bebek merkezi Diyarbakır'da açıldı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tüp bebek tedavilerinde başarılara imza atan 4 kadın doğum uzmanı doktor Diyarbakır'da bir araya gelerek 5 yıldızlı otel konforunda hastane açtı. Bugüne kadar birçok çifti tüp bebek veya diğer tedavi yöntemleri ile bebek sahibi yapan Genesis Hospital'in kurucularından Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Zeki Akkum, hastane için 10 milyon dolar harcadıklarını belirterek, "Diyarbakır'a gerçek ve doğru anlamda hizmet vermek için böyle bir yola çıktık. Hastanede her branştan

doktor var. Hastanemizdeki tüp bebek merkezi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük merkezi oldu. Sırf para kazanmak için ameliyat yapmayacağız" dedi.

10 milyon dolar harcanarak 580 metrekare üzerinde inşa edilen hastanede 175 kişi çalışırken, hastaların kaldığı odalarda plazma televizyon bulunuyor.

DOĞUMU EBELER DEĞİL DOKTOR YAPACAK

Diyarbakır'ın sağlık anlamında iyi bir hizmete ihtiyacı olduğunu belirten Opr.Dr. Zeki Akkum, şöyle konuştu: "Yıllarca kadın doğum alanında hizmet veren 3 meslektaşımla birlikte kentimize hizmet için böyle bir hastane açtık. Ben kendi ailemin nasıl sağlık hizmeti alması gerektiğini düşünüyorsam, buraya gelen hastalarda aynı şekilde yanaşmayı hedef olarak belirledik. Birçok zorluklara rağmen Diyarbakır'a böyle bir hastaneyi kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kadın doğum hastanesi ve Diyarbakır'daki bazı

hastanelerde doğumu ebeler gerçekleştiriyor. Ama hastanemizde doğumların tümüne doktorlar bizzat katılacak. Diyarbakır'da 24 saat kadın doğum ve çocuk doktoru bulunmuyor. Ancak hastanemizde 24 saat boyunca her iki branşta uzman doktorlar görev alacaktır."

BÖLGENİN EN BÜYÜK TÜP BEBEK MERKEZİ

Her branşta doktorun görev alacağı hastanenin 580 metrekare alanını tüp bebek merkezine ayırdıklarını belirten Kadın Doğum Uzmanı Opr.Dr. Zeki Akkum, sözlerine şöyle devam etti: "Daha önce hizmet verdiğimiz yerlerde birçok çift tüp bebek sayesinde bebek sahibi oldu. Bizim branşımız kadın doğum olduğu için hastanenin en büyük bölümünü tüp bebek merkezi yaptık. Merkezimiz Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük tüp bebek merkezi oldu. Böyle bir yatırım yaparak Diyarbakır'da hastanecilikte yeni bir alan

oluşturduğumuza inanıyorum."

BATI İLLERİNE İNSANLAR GİTMEYECEK

Diyarbakır'da birçok hastanın tedavi için batı illerindeki hastanelere gittiğini anlatan Akkum, sözlerini şöyle tamamladı: "Hastanemizde vereceğimiz sağlık hizmeti sayesinde artık insanlar batı illerine gitmeyecek. Burada tedavi olmaları için gerekli tüm alt yapıyı hazırladık. Tedavi için bölgedeki insanlar batı illerine giderek günlerce zaman kaybediyordu. Bunu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz."

(AYŞ-AYŞ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500

Yorumlar (1)

sngl:

Hocam adetim duzenli 30 gunde bir adet oluyorum 1 senedir korunmuyorum cocugum olmuyor sadece bir dogum yapmisim cocugum suan 3 yasinda 1 aylik igneler kulaniyordum ama biraktim hastaneye gidiyom diyolar biseyin yok yumurtaliklarin iyi durumda sizce ben napiyim :( ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title