Haberler

"Güney Marmara Trial Kupası 2. Ayak Yarışı"

BASK tarafından İnegöl Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen yarışta, 24 takım, zorlu parkurda mücadele etti

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından İnegöl Belediyesi organizasyonu ile "Güney Marmara Trial Kupası 2. Ayak Yarışı" düzenlendi.

İnegöl'e bağlı Boğazova Yaylası'nda özel olarak hazırlanan parkurda, 24 takım mücadele etti. Yarışlarda yarı yolda kalan sporcuların araçları, vinç yardımı ile çekildi. Yarışma sırasında bir sporcunun aracı, parkura girerken yan yattı. Kazada, yaralanan olmadı.

Yarışma sonunda Burak Ahmet Çepni, Co-pilot Orhan Doğan ile takım arkadaşları Burak Ayvaz ve co-pilot Aren Antıl, 33 dakika 40 saniye ile şampiyon olurken, Recep Öztürk, co-pilot Ertan Erkişi ile takım arkadaşı Özem Özdemir ve co-pilot Hüseyin Barış, 35 dakika 55 saniye ile ikinci, Heytem Dağıstanlı, co-pilot Yalçın Gökalp ile takım arkadaşları Cem Taşcıoğlu ve co-pilot Ali Dermirayak, 1 saat 2 dakika ile üçüncü oldu.

BASK Başkanı Burak Bayraktar, yarışmaya yoğun ilgi gösterildiğini belirtti. Her takımın yarışmaya 2 araçla katıldığını ifade eden Bayraktar, "Sporcular, yaklaşık 1,5 ayda hazırladığımız özel parkurda engelleri aşmaya çalıştı. İki etabımız var, ikisi de 6 kapıdan oluşuyor. Araçlara 20 dakika süre verdik. Bu 20 dakika içinde geçebildikleri kadar kapıyı geçtiler. Kapı atlama şansları yok. Atladıklarında diskalifiye oluyorlar" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title