Haberler

Güney Marmara'da Havalar Isınıyor

Güney Marmara'nın bazı kesimlerinde hava sıcaklıklarının yeni haftanın ilk 2 gününde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

Güney Marmara'nın bazı kesimlerinde hava sıcaklıklarının yeni haftanın ilk 2 gününde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

AA muhabirinin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Bursa ve Balıkesir'de 19 Nisan Salı günü 31 dereceye ulaşacak sıcaklıklar, "Nisan ayı uzun yıllar en yüksek sıcaklık ortalaması"nın 12-13 derece üzerine çıkacak.

Bursa'da yarın 30, salı günü 31 derece olması beklenen sıcaklıkların, çarşamba günü azalacağı tahmin ediliyor. Çok bulutlu havaların hakim olacağı çarşamba günü 25, perşembe günü ise 20 dereceye gerileyecek sıcaklıklar, cuma günü 23 dereceye ulaşacak. Bursa'da hafta içinde yağış beklenmiyor.

Balıkesir'de de sıcaklıklar yarın 30, salı günü 31 dereceye kadar yükseldikten sonra çarşamba 24, perşembe 20 dereceye kadar gerileyecek. Haftanın son iş gününde 4 derecelik artışla sıcaklığın 24 derece olması öngörülüyor. Bu şehirde havalar, çarşamba ve perşembe günlerinde çok bulutlu, diğer günlerde ise açık geçecek.

Çanakkale'de ise hafta içinde fazla sıcaklık değişimi beklenmiyor. Sıcaklıklar, pazartesi ve çarşamba günleri 24, salı 25, perşembe 21, cuma günü de 22 derece olacak. Çanakkale, çarşamba ve perşembeyi çok bulutlu, diğer günleri ise açık havalarda geçirecek.

Hafta ortasında beklenen yağışlar Yalova'yı serinletecek

Güney Marmara'da hafta içinde yağış beklenen tek il olan Yalova'da sıcaklıklar, haftanın ilk gününde 27 dereceye kadar yükselecek.

Sıcaklıklar, sağanağın etkili olması tahmin edilen çarşamba günü 23, perşembe 18 dereceye kadar düşecek. Yağışın kesilmesinin ardından cuma günü sıcaklık 21 dereceye ulaşacak.

Kaynak: AA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balıkesir Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title