Haberler

Güney Koreli Turist Hedefine Yönelik Tanıtım

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde Güney Kore’den yüksek tirajlı gazete ile turizm dergilerinin baş editörleri ile fotoğrafçılarına Batı Akdeniz’i tanıttı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde Güney Kore'den yüksek tirajlı gazete ile turizm dergilerinin baş editörleri ile fotoğrafçılarına Batı Akdeniz'i tanıttı.

BAKA¸ Güney Koreli turistlere yönelik tanıtım turu (Fam Trip) programı gerçekleştirdi. Güney Kore'den yüksek tirajlı gazete ile turizm dergilerden 9 editör ve 3 foto muhabirinden oluşan 12 kişilik grup, BAKA uzmanları ile tercümanın eşliğinde 4 günlük program boyunca Antalya, Isparta ile Burdur'un turizm değerlerini yerinde gördü, kendi dilleriyle bilgilendirildi.

Side, Aspendos, Myra ve Sagalassos antik kentleri, Noel Baba Kilisesi, tarihi Kaleiçi, Antalya Müzesi ile Isparta halıları ve kültüründen örneklerin bulunduğu Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi'ni gezerek bilgilenen Güney Koreliler, doğal güzelliklerin manzaralarını, teleferikle çıktıkları Tahtalı Zirvesi ile Antalya'nın, Üçağız Kekova'daki yat turuyla Theimiussa antik kenti kalıntıları ile iç içe olan köyü, kaleyi ve Eğirdir Seyir Tepesi'nden de 7 renge bürünen gölü görüntüledi.

Antalya, Isparta ve Burdur'un, kültür, eko ve inanç turizmi değerlerinin Güney Kore medyasında yer alarak tanıtılmasını hedefleyen BAKA'nın sektörün aktörleriyle işbirliğinde gerçekleştirdiği tanıtım turu programına, Korea Economic Daily'den Byeong-Il Choı, The Kyunghyang Shinmun'dan Jung-In Yoo, Kukmin Ilbo'dan Ho-Cheol Nam, The Herald Business'dan Yeong-Hun Ham, 300 bin tirajlı yerel gazete Busan Ilbo'dan Sun-Hyeong Jeong ile 100 bin tirajlı Golf Magazine'den Dong-Cheol Jung, 124 bin tirajlı The Travellers'dan Ha-Yeon Yeo ile Ji-Hyun Baek, 60 bin tirajlı Bar-Dining'den Jung-Eun Park ile Eun-Ju Kım ve 50 bin tirajlı Travie'dan Yong-In Yun ile Da-Hae Lee katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Güney Kore Isparta Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title