Haberler

Güney Kore'den Hakkari'ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul'da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya'nın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Gençler, daha sonra da evlenmeye karar verdiler. Aile rızaları alındıktan sonra Güney Koreli Eunjoo Ham ile Emrah Kaya çifti için Hakkari'deki bir halı sahada yörenin örf ve adetlerine göre görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Kar yağışının etkili olduğu kent genelinde kuaförden alınan gelin, lüks bir arabayla düğün alanına getirildi. Gelin ve damadın araçtan inmesi ile birlikte aracın etrafını saran davetliler, genç çifti misket oyunu ve alkışlarla karşıladılar.

Davetliler, daha sonra gelin ve damada takı takarak tebrik ettiler. Düğün törenine katılan binlerce davetliye yörenin ünlü yemeği kris, pilav ve cacık ikramı yapıldı.

Yaşlısından gencine herkes halaya kalkarak bazen canlı müzik bazen de kendilerinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde düğün törenine ayrı bir renk kattılar.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan damat Emrah Kaya, Eunjoo Ham ile tanıştıklarını ve daha sonra evlenmeye karar verdiklerini ifade ederek, düğün törenlerine katılan herkese teşekkür etti.

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ise, Türkçe ve Kürtçe olarak herkese teşekkür edip, daha sonra kendi kültürüne göre davetlileri selamladı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emrah Kaya İstanbul Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title