Haberler

Güney Kıbrıslı Hakemin Aracına Bombalı Saldırı

Güncelleme:

Güney Kıbrıs Hakemler Birliği Başkanı Skapoullis, hakem Nicolaou'nun aracına bombalı saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Güney Kıbrıs Hakemler Birliği Başkanı Charalambos Skapoullis, salı gecesi saat 3 sularında futbol hakemi Giorgos Nicolaou'nun arabasına koyulan bir bombanın infilak ettiğini açıkladı. Otomobilde büyük hasar meydana geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Nicolaou'nun evinin önünde duran otomobile bombanın kim tarafından ve nasıl yerleştirildiği araştırılmaya başlandı. Hakem Birliği Başkanı Skapoullis yaptığı açıklamada 'Olay şuan polisin elinde. Kesinlikle kabul edilemez bir durum. Fakat Nicolaou son dönemlerde tepki alacağı hiçbir maç yönetmedi. Bu saldırının başka bir nedenden ötürü olduğunu düşünüyorum.' dedi.

SALDIRIYI TARAFTARLAR MI YAPTI

Skapoullis'in bu açıklamasına rağmen polis söz konusu saldırının taraftarlar tarafından yapıldığını düşünüyor. Çünkü Güney Kıbrıs'ta önceki senelerde futbol hakemleri yine taraftarların bombalı saldırılarına hedef olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güney Kıbrıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title