Haberler

Güney: "Filistin'deki Çocuklar AK Parti'nin Gücü ile Rahat Nefes Alıyor"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “Filistin’deki çocuklar AK Parti’nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, " Filistin'deki çocuklar AK Parti'nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti Tekkeköy ve Kavak İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi.

İlk olarak Tekkeköy ilçesinde düzenlenen kahvaltıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, partililerin sorunlarını dinledi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör, çok sayıda partili, mahalle ve köy temsilcilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Güney, "Tekkeköylüler şunu unutmasın. Tekkeköy'de arkadaşlarımız sizler çalışıyorsunuz AK Parti'yi iktidara getiriyorsunuz ya yalnızca Tekkeköy için Samsun için çalışmıyorsunuz. AK Parti dünya mazlumlarının umudu haline gelmiş bir partidir. Recep Tayyip Erdoğan dünya milletlerinin mazlumların, ezilmişlerin kan ve gözyaşı içerisinde bulunan Müslüman topluklarının umudu hale gelmiştir. Siz burada çalışıyorsunuz, onlar için de çalışıyorsunuz AK Parti iktidara sizin gayretlerinizle oylarınızla geliyorsa güçlü bir şekilde orada temsil ediliyorsa arkadaşlar Filistin'deki çocuklar AK Parti'nin gücüne bakarak orada daha rahat nefes almaya çalışıyor. Somali'deki çocuklar açlıktan kırılmıyor neden sizin gayretleriniz çalışmalarınız AK Parti'yi iktidara getiriyor, AK Parti iktidarı iyi işler yapıyor iyi işler yaptıkça dünyadaki ezilmişlere kol kanat geriyor. Onların umudunu söndürmeyeceğiz, onların umudunu Türkiye'ye bakarak devam ettireceğiz. Onun için diyorum ki AK Parti herhangi bir parti değildir. Bende AK Parti'de uzun süreler bulundum. Ama bu dönem bende dedim ki tarih yazan bu AK kadroların yanında yer almak istiyorum. Onun için yola çıktım karşınıza geldim" diye konuştu.

Kahvaltı programının ardından Güney, bir diğer program olan AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı'nın yemeğinde partililerle bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve çok sayıda partili katıldı. Oldukça samimi geçen yemekte Kavaklılar, sorunlarını Güney'le paylaşarak ardından hatıra fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Güney Ak Parti Filistin Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title