Haberler

Güney Ege'de Kadın Girişimci Potansiyeli Artırılacak

Mikro Finans Aydın Bölge Müdürlüğü, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle uygulayacağı "Güney Ege Bölgesi'nde Kadınların Girişimcilik Potansiyelinin Artırılması Projesi" başlıyor.

Proje, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) kamu kurum ve kuruluşları ile kar amacı gütmeyen kuruluşların Güney Ege Bölgesi'nde kritik öneme sahip araştırma, planlama, fizibilite gibi çalışmalarını desteklediği "Doğrudan Faaliyet Desteği Programı"ndan yüzde yüz destek alınarak uygulanacak. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 9 ayrı merkezde 3 ay sürecek projenin ilk toplantısı, 15 Kasım 2014 tarihinde saat 14.30'da, Denizli Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro salonunda gerçekleştirilecek.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Süleyman Alata, Aydın Mikro Finans Bölge Müdürü Demet Pilevneli ve Denizli protokolünün de katılacağı toplantıya Güney Ege bölgesinde kendi işini kurmak isteyen bütün kadın girişimciler davet edildi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın desteği ve Aydın Mikrofinans Bölge Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte uygulayacağı proje " Bir İş Kurmak Bir Hayata Dokunmak" sloganı ile yola çıkıyor. Proje, GEKA tarafından onaylanan isminde de belirtildiği gibi "Güney Ege Bölgesi'nde Kadınların Girişimcilik Potansiyelinin Artırılmasını" amaçlıyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güney Ege Denizli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title