Haberler

Güneşi Beklerken Heyecan Dolu 15. Bölüm 6 Ekim 2013 - Kanal D İzle !

Güneşi Beklerken'de Zeynep’in kendi kızı olmadığını DNA sonuçlarından öğrenen Cihan çok üzgündür. Üstelik kendini Demet’e karşı çok zor duruma da düşürmüştür. Jale’nin durumu pekiyi değildir. Kemoterapi sonrası çok halsiz ve moralsizdir. Zeynep ona pasta yapmaya karar verir.

Güneşi Beklerken'de Zeynep’in kendi kızı olmadığını DNA sonuçlarından öğrenen Cihan çok üzgündür. Üstelik kendini Demet’e karşı çok zor duruma da düşürmüştür. Jale’nin durumu pekiyi değildir. Kemoterapi sonrası çok halsiz ve moralsizdir. Zeynep ona pasta yapmaya karar verir.

Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinden bomba bir bölüm daha!

Kanal D’nin başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaştıkları gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu akşam da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Kerem ile Melis’in çıkmaya başlaması okulda büyük olay olur. Buna en çok şaşıranlar da Barış ve Zeynep’tir. İkiliyi her yerde elele, kol kola görmek ikisini de aslında içten içe rahatsız eder. Zeynep’in kendi kızı olmadığını DNA sonuçlarından öğrenen Cihan çok üzgündür. Üstelik kendini Demet’e karşı çok zor duruma da düşürmüştür. Tülin ise zor günler geçirmektedir. Cem sürekli elindeki görüntüyü kullanarak onunla buluşmaktadır. Ayrıca Tülin’e daha da yakın olmak için kızı Melis’i de kullanır. İşle ilgili Melis’in de çok hoşuna gidecek bir teklif ortaya atar. Jale’nin durumu pekiyi değildir. Kemoterapi sonrası çok halsiz ve moralsizdir. Zeynep ona pasta yapmaya karar verir. Malzemeleri alması için Eminönü’ne gitmesi gerekmektedir. Barış ise amcasını görmeye karar vermiştir, o nedenle Zeynep’e yardım etmesi için Kerem’i arar. Kerem istemeye istemeye Zeynep ile alış verişe çıkar. Sonrasında da Melis ile buluşmasını unutur ve Jale Hoca’nın pastasını yapmak için Zeynep’e yardım eder. İkili birlikte çok güzel vakit geçirir. Amcası ile görüşen Barış’ın kafası karışık, Kerem tarafından ekilen Melis’in ise morali bozuktur. Yaptığı hatayı anlayan ve Zeynep’ten uzak durmaya çalışan Kerem, Melis’i sinemaya götürür. Ancak Zeynep orda da karşısına çıkar. Kardeşi gibi sevdiği, hayatta en çok güvendiği Barış’ı üzmemek adına Kerem, Zeynep’i kendinden tamamen uzaklaştıracak bir çılgınlık yapar.

Yayın Tarihi :06 Ekim Pazar/2013 Yayın Saati :20.00

“GÜNEŞİ BEKLERKEN”DEN İZLEYİCİLERİNE BÜYÜK SÜRPRİZ!

ZEYNEP VE KEREM, JALE HOCA İÇİN MUTFAĞA GİRİYOR.

İKİLİ, YAPTIKLARI PASTAYA “ZEYKER” İMZASI ATARAK, HAYRANLARINA VE SOSYAL MEDYADAKİ FANLARINA(TAKİPÇİLERİNE) GÖNDERME YAPTI.

Kanal D’nin başrollerini; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ’ın paylaştıkları büyük beğeni ile izlenen dizisi “Güneşi Beklerken”in bu hafta (6 Ekim Pazar) ekrana gelecek bölümünde, dizinin sevenlerine ve sosyal medyadaki takipçilerine hoş bir sürpriz var.

Kerem ve Zeynep, Jale Hoca’ya jest için mutfağa giriyor. İkili, onu mutlu etmek için birlikte pasta yapıyor. Zeynep, pastayı pişirirken üzerindeki süslemesini ise Kerem yapıyor. Gıda boyası ile pastaya Jale Hoca’nın resmini çizen Kerem, yeteneği ile Zeynep’i şaşırtmayı başarıyor.

Ancak esas sürpriz dizinin fanlarını bekliyor. Dizinin sevilen başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin, pastanın altını çekimler sırasında hayranlarının onlara taktıkları (Zeynep-Kerem birleşiminden oluşan) ZEYKER adı ile imza attılar. Bu gönderme, yönetmen ve ekipten de tam not alınca bu sahnenin kesilmeden tamamının dizide de yer almasına karar verildi.

“Güneşi Beklerken” sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Kaynak: Star / Magazin

Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title