Haberler

Güneşi Beklerken Fanları Dizi Aşkını Boykot Edecek

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in sarmaş dolaş görüntülerine fanlardan tepki gelirken dizinin kaldırılması gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in gazetelere sarmaş dolaş yansıyan görüntüleri 'Güneşi Beklerken' dizisinin kaderini tehlikeye soktu. Dzinin eski sevgilileri gerçekte aşk yaşayınca kıyamet koptu. Kerem ile Yağmur'a kızan fanları, diziyi boykot etmeyi planlarken dizinin kaldırılması gündeme geldi.

DİZİNİN KADERİ TEHLİKEDE

Reyting rekoru kıran ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde kriz. Başrol oyuncularının sarmaş dolaş görüntüleri dizinin kaderini tehlikeye soktu.

KALDIRILMASI GÜNDEMDE

Bürsin’in verdiği röportajlarda her daim sevgilisi olmadığını açıklaması diğer oyuncu Hande Doğandemir ile Bürsin’in  aşk yaşaması taraftarı olan "Zeyker" isimli fan grubunun tepkisini topladı. Diziyle ilgili yazılan her iletinin altına mesaj bombardımanı yapan fanların tepkisi yüzünden dizinin kaldırılması gündeme geldi.

YENİ PROJE: AH BE GÜLTEPE

Akşamı'ın haberine göre; Birkaç gün önce  Yağmur Tanrısevsin’in rolü olmadığı gününde Kerem Bürsin’i ziyarete gittiği ve sete alınmadığı iddia edilmişti. Kanal D’nin dizi bitirilse bile Kerem Bürsin gibi genç ve başarılı bir oyuncuyu kaybetmemek için alternatif bir formül üretme çabasında olduğu konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde ‘Güneşi Beklerken’ hakkında son kararı verecek olan kanal yönetimi, eğer diziyi bitirme kararı alırsa, Bürsin’e yine kendi kanallarında yayınlanacak yeni bir dizide başrol teklif edecek. Dizinin isminin ise ‘Ah Be Gültepe’ olacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güneşi Beklerken Gültepe Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

müslümandemet.erdogan95@gmail.com:

Bunun gibi olan bütün diziler kapansin . Onların yerini dinî sohbetler ve Kur'an tilavetleri alsın İnşallah. Amin....

30
10
yanıtYanıtla
toby:

hiç seyretmedim seyretmeyi de düşünmüyorum yayından kaldırılsa haberim olmaz

31
4
yanıtYanıtla
PATLAT GİTSİN BEKLEDİGİN ZAMAN GELDİ:

ÇOK BOŞ BİR FİLM KAPATIN GİTSİN YA LİSEMİ OKUYOLAR YOKSA TEK AŞK ÜZERİNEMİ BELLİ DEĞİL KAPAT KAPATTT KAPATTTT

28
5
yanıtYanıtla
feminist:

saçma sapan diziler.işini gücünü bırakıp milletin hayal gücünün sınırlarını zorlayışını izleyen bir kitle. allah sonunuzu hayretsin

28
4
yanıtYanıtla
mrkemalat:

Bütün kanallara protesto ediyorum tel kanal hariç. O da Discovery. İzlenebilecek yada izlenmesi gereken tek kanal. Bırakın arkadaşlar dizileri. İnsanların içten içe psikolojileri ile oynuyorlar. Düşünsenize bir sahnede kadın veya adam eşini aldatıyor. Beynimizde yarattığı tahribata bir bakar mısınız. Yada diğer bir sahnede bir ailenin kızı sevgilisiyle haltlar karıştırıyor. Şimdi bunun da çocuğumuz üzerindeki etkisini düşünün. Bütün dizilerde aynı senaryo, yani zenginler senaryosu. Hepsinde lüx lüx arabalar, yazlıklar hizmetçiler, havuzlu evler. Vay be biz neymişiz de haberimiz yokmuş. Eyy efendiler kaleyi dıştan ele geçiremeyenler bizi içten çökertmeye çalışıyorlar. Bunlara izin vermeyin artık ne olur. Türkiye elden gidiyor. Silkelenin artık, silkelenin ve gerçekleri görün. Yalvarıyorum ülkemize vatandaş olarak sahip çıkıp bizi içten sömürenlere prim yaptırmayalım.

28
4
yanıtYanıtla
Adınız Yazınhatice tuna:

dizi zaten sona doğru gidiyor kaldırılması saçma olur ben 44 yaşındayım ama yinede hayranlıkla izliyorum

6
21
yanıtYanıtla
sonumuz iyiye gitmiyor:

ne kadar munafık diziler çekiliyor allah sonumuzu hayır etsin

21
1
yanıtYanıtla
savaşçı asker:

Kanal d zihin kontrol programın açığa çıktı kimse artık bu dizilerin reyting amaçlı çekildiğine inanmıyor siz güneşi beklemeye devam edin 'masonlukta önemli bir semboldür güneş'

16
3
yanıtYanıtla
mrkemalat:

Bütün diziler aynı sadece kişiler ve mekanlar farklı oluyor. Her kanalda saçma sapan bir dizi hepsinde aynı saatte. İnsanları dizilerle uyutur oldular. Kaç kişi ciddi bir haber programı, bir belgesel seyrediyor artık. bence TV seyredenlerin 'unu geçmez çünkü bu programların yerini de diziler aldı. İnsanları bağımlı yaptılar. Halkımızda pek seçici değil sanki. Bakın Yugoslavya nasıl parçalandı. Bir belgeselde adama soruyorlar nasıl oldu bu iş diye; adam cevap veriyor 'biz nasıl olduğubu anlamadık bile. İnsanları hepsi birbirine benzeyen dizilerle, abuk sabuk yarışma programlarıyla tv karşısına bağladılar. Hiç kimse ülkede neler olup bittiğini farketmedi bile. Gözlerimizi açtığımızda iş işten geçmişti'. Sonumuz hayır olsun... Ben bu dizilerin hepsini protesto ediyorum. Yapın kurtuluş mücadelemizi anlatan bir dizi bir tek onu seyrederim. Gerisi sadece vakit kaybı. Faydası olmayıp zararı olan gereksiz yapımlar.

18
1
yanıtYanıtla
gamze ak:

hande doğandemirle daha çok yakışıyorsunuz ruh ikizi gibi inşallah bu dizi bitmez

4
14
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title