Haberler

Güneşi Beklerken 18. Bölüm 1. ve 2. Fragmanı ve Özeti 3 Kasım 2013 - İzle ! Bomba İtiraflar !

Güneşi Beklerken'de Kerem’e saldıran Yağmur’un hedefi ile arasına beklenmedik bir kişi girer. Kerem’den bu sorunun cevabını kendi duymak ister. Ancak maçta darbe alan Barış’ın kanaması vardır, yerine Kerem girer. Kerem maçı Barış için kazanmak zorundadır...

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken'de heyecan dorukta...

Kanal D’nin başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaştıkları gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Büyük beğeni ile izlenen dizinin bu bölümünde; Yağmur, beklenmedik bir şekilde Kerem’e saldırıyor. Ancak hedef araya girmek isteyen başka bir isim oluyor.

Kerem tarafından sırrı bütün okula yayılan Yağmur, elinde bıçakla bunun bedelini ödetmek için harekete geçer. Kerem’e saldıran Yağmur’un hedefi ile arasına beklenmedik bir kişi girer. Kerem çok üzgündür ve bunu nasıl telafi edeceğini bilemez. Zeynep ise Kerem’den iyice nefret etmeye başlar. Cihan, Tülin’deki garipliğin fark eder ve ne olduğunu sorar. Konuşmak için Sevim ise Cem’i çağırır. Ancak Cem’in elinde Sayer’lere karşı kozu vardır ve onu kullanmaktan çekinmez. Sevim, bunu Ahmet ile konuşmaya gider. Cem’in kontrolden çıktığını düşünen Ahmet olaya el atmaya karar verir. Sayer Koleji basketbol takımının önemli bir karşılaşması vardır. Ancak son olaylar nedeniyle Barış’ın oynaması riske girer. Cihan Hoca, Kerem’in oynamasını ister. Yağmur ise okulu bırakır bir daha dönmek istemez. Can ise Yağmur’dan vazgeçmeye niyetli değildir. Onu dönmesi için ikna etmeye çalışır. Sevim Hanım ile yaptığı konuşmadan sonra Cem kendini iyice kaybeder ve Tülin’i zorla eve çağırır. Ancak işler çığırından çıkar ve bir kaza yaşanır. Demet de moda evinden son çalışmaları göstermek üzere Cem’in evine gönderilir. Barış’ın sağlığını tehlikeye atmak istemeyen Zeynep, maça çıkmasını engel olmak için onu odaya kilitler. Fakat Barış’ın kendi yöntemleri ile maça yetişmeyi başarır. Hem Yağmur hem de Can’ın Kerem’in son yaptıkları ile ilgili Zeynep’i suçlamaları onu fazlası ile şaşırtır. Kerem’den bu sorunun cevabını kendi duymak ister. Ancak maçta darbe alan Barış’ın kanaması vardır, yerine Kerem girer. Kerem maçı Barış için kazanmak zorundadır.

Yayın Tarihi :03 Kasım Pazar/2013 Yayın Saati :20.00

Kaynak: Star / Magazin

Güneşi Beklerken Emre Kınay Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title