Haberler

Güneşi Beklerken 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 22 Eylül 2013 - Kanal D İzle !

Güneşi Beklerken'de eski Zeynep gidiyor, asi Zeynep geliyor... Tayfun ile konuşan Cihan duydukları karşısında çok şaşırıyor. Cihan’ın aklına Zeynep’in gerçek babasının kendisi olma ihtimali ilk kez geliyor. Annesi ile konuşmayan Zeynep tamamen değişiyor...

Güneşi Beklerken'de eski Zeynep gidiyor, asi Zeynep geliyor... Tayfun ile konuşan Cihan duydukları karşısında çok şaşırıyor. Cihan’ın aklına Zeynep’in gerçek babasının kendisi olma ihtimali ilk kez geliyor. Annesi ile konuşmayan Zeynep tamamen değişiyor...

Güneşi Beklerken'de heyecan dorukta...

Kanal D’nin başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaştıkları gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu haftadan itibaren, yeni bölümleri ile Pazar akşamları, saat 20.00’de ekrana gelecek. Beğeniyle izlenen dizinin yeni bölümünde; annesinden sorularına cevap alamayan Zeynep çok değişiyor. Eski Zeynep gidiyor ve yerine isyankar, asi bir Zeynep geliyor.

Tayfun ile konuşan Cihan duydukları karşısında çok şaşırmıştır. Peki, Zeynep’in babası Tayfun değil ise kimdir? Bu soru kafasını kurcalayan Cihan’ın aklına Zeynep’in gerçek babasının kendisi olma ihtimali ilk kez gelir. Demet ile Zeynep’in arası da çok gergindir. Annesi ile konuşmayan Zeynep tamamen değişmiştir. Saçını okul kurallarına aykırı boyadığı yetmezmiş gibi, hocalarla da takışıp disipline gönderilir. Zeynep’in bu davranışlarına nasıl bir tepki vermesi gerektiğini bilemeyen Barış, Kerem ile konuşur. Herkes akıl verirken, Zeynep’i gerçekten tek anlayan Kerem’dir. Barış’ın öğretmen tavrından sıkılan Zeynep, içindeki sıkıntıyı atmak için Kerem ile takılmaya karar verir. İkili Zeynep’in isteği üzerine bar bar gezerler. Ancak kafası fena bozuk olan Zeynep, her gittiği yerde olay çıkartarak Kerem’e zor anlar yaşatır. Hastaneden taburcu olan Melis’i psikoloğa götüren Tülin’i, Cem bir türlü rahat bırakmaz ve ısrarla arar. İlgisine karşılık göremeyince de Cem’den Tülin’e hiç beklemediği ve onu çok zor durumda bırakacak bir mesaj gelir. Kerem’in hastanede kendisine gösterdiği yakınlıktan umutlanan Melis, onunla baş başa kalmanın yollarını arar. Cihan, Demet’e; Zeynep’in babasının gerçekte kim olduğunu sormaya gider. Zeynep’in gönlünü almak için elinde çiçekle kapısında gelen Barış, ummadığı bir manzara ile karşılaşır.

Yayın Tarihi :22 Eylül Pazar/2013 Yayın Saati :20.00

Kaynak: Star / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title