Haberler

Güneş: "Sahadan İyi Bir Skorla Ayrılmak İstiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerinin fizik olarak avantajlı olduğunu ifade ederek, taraftarlarının önünde sahadan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerinin fizik olarak avantajlı olduğunu ifade ederek, taraftarlarının önünde sahadan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş ile kaptan İbrahim Öztürk, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam oynayacakları Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere maçı öncesi Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. 2014-2015 sezonunda ilk resmi maça çıkacaklarını açıklayan Güneş, "Taraftarımızın önünde iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz fizik olarak daha avantajlı. İyi kapatan, takım oyununu iyi oynayan kompakt bir takım. İyi oyuncuları var. İlk resmi maçımızda kendi sahamızda oyuncularımızın performansını görmüş olacağız hem de alacağımız iyi bir sonuçla moral kazanmış olacağız. Rakibin avantajlı tarafları var, bizim de avantajlı taraflarımız var. Bunları kullanmak istiyoruz. Savunmada ve önde öne çıkan oyuncuları var, iyi bir oyunla ve iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz" dedi.

İBRAHİM: "İŞİ BURADA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Yarınki müsabakayı değerlendiren Öztürk ise rakibin ilk maçlarını kazanarak geldiğini vurgulayarak, "Onlara saygı duyuyoruz. İçeride oynayacağımız bu maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Hocamız gerekli analizleri yaptı, kamp döneminde bunları çalıştık. Herkes sahaya çıktığında ne yapacağını biliyor. En iyisini yapacağımıza inanıyorum. İşi burada bitirmek istiyoruz açıkçası. Taraftarlarımızla da buluşacağız. Onlara da iyi bir sonuç vermek istiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Öztürk Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title