Haberler

Güneş: "Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldığımızı Düşünüyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçı sonrası, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçı sonrası, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı teknik direktör Şenol Güneş müsabakayı değerlendirdi.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

Deneyimli çalıştırıcı, "Bir maçın oynanmasında rakip, hakem, saha, seyirci, hava hepsi önemli. Bugün zemin düzgün olmasına rağmen hava çok rüzgarlıydı. Pas yüzdemizi ve şutu etkiledi. Rüzgarın etkisiyle top kayıpları da oldu. Topu biraz daha tutmalıydık, onu yapamadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Seyirciler de destek oldu. Perşembe günü de o desteği bekliyoruz" diye konuştu.

"BU KADAR KÖTÜ OLMASI MÜMKÜN DEĞİLDİ"

Şenol Güneş, hava şartlarının hata yapmalarına sebep olduğunu ifade ederek, "Bu kadar kötü olması mümkün değildi. Bu, giren ve çıkan oyuncuların hepsi için geçerli. Yine de bunları düzeltmek gerekiyor. O şartlara uyum sağlayan oyuncular olmak durumundayız" açıklamasını yaptı.

"DOĞRU BULMUYORUM"

Beşiktaş lehine verilen penaltı pozisyonunu görüp görmediği sorulması üzerine Güneş, "Penaltı pozisyonunu fazla görmedim ama penaltıdan önce bir pozisyon var. Hakem kötü niyetli olsa, ona faul de vermedi. Hakem kötü niyetli olsa, maç çok daha erken biterdi. Kaldı ki hakemi çıkaralım. Medicana Sivasspor bizi farklı yenmeliydi diyebilir misiniz? Bu tip eleştirileri doğru bulmuyorum" yanıtını verdi.

"HAKEM, SAHA, SEYİRCİ MAZERETLERİNİ KULLANMAK İSTEMİYORUZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. Rakip takımın yardımcı antrenörü bana gelip hakarette bulunuyorsa zaten konuşulacak bir şey yok. Hakem, saha, seyirci mazeretlerini kullanmak istemiyoruz. Onlar kullanabilirler" yorumunu yaptı.

"BÜTÜN OYUNCULARIMIZ, BİZİM OYUNCULARIMIZ"

Deneyimli çalıştırıcı, maç içerisinde yaşanan bir pozisyonda Oğuzhan ve Quaresma arasında yaşanan gerginlik hakkında gelen bir soru üzerine ise, "Hiç öyle bir sorun yok. Bütün oyuncularımız, bizim oyuncularımız. Saha içinde ne gelişti, ne gördünüz bilmiyorum. Benim gördüğüm de bir şey yok. Takım olma olgusu da budur. Herkes görevini yapmaya çalışıyor" dedi.

"DALGALANMALAR GEÇİRİYORDU"

Bir basın mensubunun, "Quaresma ile aranızdaki ilişki şu an baba-oğul durumuna geçti mi?" sorusuna ise Güneş, "Baba-oğul diye bir şeyimiz yok. O bizim oyuncumuz, ben de onun hocasıyım. Quaresma hafta içi çok iyi çalıştı, geçen haftalarda dalgalanmalar geçiriyordu. Daha iyi çalıştı, temposu iyiydi. Bu da sahaya yansıdı. Top kayıpları olmadı mı, oldu. Gayret olunca, top kaybı yapması da normal" yorumunu yaptı.

"ÇOK İYİ PRES YAPTI AMA TOPU İYİ KULLANAMADI"

Mario Gomez'in performansını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "Yorgunluğu koşmayla ilgiliydi. Çok iyi pres yaptı ama topu iyi kullanamadı. O tempodan sonra bunlar olabilir ama etkisiz olduğu bir gerçek. Daha önce oyundan alacaktım ama hep koşan ve boğuşan bir görüntü sergilediği için sıkıntı yoktu" diyerek açıklamasını sonlandırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title