Haberler

Şenol Güneş: Birilerinin Gücüyle Maç Alacaksak Hiç Almayalım

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor karşılaşması sonrasında "Beşiktaş olarak birilerinin gücüyle maç alacaksak hiç almayalım." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, evinde Bursaspor'u Cenk Tosun'un penaltıdan attığı iki golle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, hem morale hem de 3 puana ihtiyaç duydukları bir zamanda bu galibiyeti aldıklarını ifade ederek, "Hak ederek aldık. İyi oyuncularımız var, iyi de taraftarımız var. Bunlar sonuca katkı yaptı. Alın terini ortaya iyi koyduğunda kazanmaya daha yakınsınız. İlk yarıda bu isteğe rağmen top kayıplarımız fazla oldu, basit top kayıpları yaptık. Rakip de iyi direndi. Bursaspor da bunu iyi kullandı. İkinci yarı tamamen oyunun hakimiyeti bizdeydi. Son dakikalarda 3-4 duran top kullanıldı ve gol yedik. Daha da farklı bitebilirdi ama 2-1 bitti. Kazandığımız için mutluyuz. En iyisini yapmaya çalışan bir takım bursa onlara da başarılar diliyorum" dedi.

CENK TOSUN YORUMU

Karşılaşmada iki penaltı vuruşunu gole çeviren Cenk hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, "Sadece gol açısından bakarsak yanılgıya uğrarız. Çalışması, gayreti, bu arzusuyla her gün üstüne koyacaktır. Kaçırdığı gol penaltıdan daha rahattı ama böyle şeyler de var" diye konuştu.

"DÜŞÜP KALKARIZ AMA..."

Bugün hakemin karşılaşmada çok etkili olmadığını dile getiren Güneş, "Geçen maç sonrası da söyledim Kiev'de; Hakemler hakkında hiç konuşmamaya çalışıyorum. Hakemin katkısı olduğunu düşünmüyorum bugün. Herkes taraflı bakıyor, düşüncemizi de söylemeye çekiniyoruz. Ben bunlara girmek istemiyorum. Beşiktaş olarak birilerinin gücüyle maç alacaksak hiç almayalım. Sadakate, disipline ve güce önem veriyoruz. Rakiplerin güçsüzlüğü ile başarı kovalayan bir takım değiliz. Üzülürüz, seviniriz, düşüp kalkarız ama sonunda ilkeleriyle yarışta oluruz" şeklinde konuştu.

HAKEM YORUMU

Verilen penaltılar hakkında da konuşan Güneş, "Ben ikisi de penaltı olarak gördüm. Mercelo ayağını üste kaldırmaya çalışıyoruz, ben ne söylersem söyleyeyim sizin düşünceniz aynı olacaktır" dedi.

AVRUPA LİGİ AÇIKLAMASI

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş'ın Avrupa'ya mı yoksa lige mi daha önem vereceği ile ilgili bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "Bütün takımlar ligde başarılı olmak ve Avrupa'da olmak ister. Ama Şampiyonlar Ligi, benim de kulübümün de birinci önceliğiydi ama maalesef kaybettik. Bu bizim için olumsuzdu. Beşiktaş hayatın devam ettiğini gösterdi. Elenen bir takım olarak Avrupa Ligi'ne katıldık, yukarıdan aşağı indik bu yüzden üzüntülüyüz ama UEFA Avrupa Ligi de önemlidir. Oyuncularımın her maçı kazanmak için oynamasını bekliyorum. Önemsiz bir iş yok. Düşünün, gruptan çıksaydık hava farklı olurdu ama şimdi ki farklı olur" şeklinde yanıt verdi.

"AĞLAYACAK HALİMİZ YOK"

Rakiplere bakmadığını, sadece takımının maçlarına baktığını vurgulayan Şenol Güneş, "Oyuncuların üst üste gelen yorgunlukları var, bunları düşünmek zorundasınız. Darıca'da oynamakla Napoli'de oynamak aynı değildir herhalde. Biraz da bunları konuşmak lazım. Travma bitti. Bugünkü oyuncuları başarısı, dün yaptıklarının karşılığıdır. Kazanmak da kaybetmek de var. Bundan sonra yeni bir dönem başlıyor. Ağlayacak halimiz yok, geçmiş geçmiştir. Hayat devam ediyor. Çarşamba kupa maçı var cumartesi de Kasımpaşa yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son olarak Gökhan Gönül hakkındaki soruyu yanıtlayan deneyimli teknik adam, "Gökhan iyi bir oyuncu. Sakatlıklar geçirdi, ritim yakalamada sıkıntıları oldu ama iyiye gidiyor. Verim önemli olan. Katkı yapıyor görev alınca" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title