Haberler

Güne Sabah Sporuyla Başlıyorlar

Silivri'de vatandaşlar, "Sabah Sporları ile Güne Merhaba" projesi ile eğitmenler eşliğinde güne spor yaparak başlıyor.

Silivri'de vatandaşlar, "Sabah Sporları ile Güne Merhaba" projesi ile eğitmenler eşliğinde güne spor yaparak başlıyor.

"Erken Kalk Zinde Kal" ve "Önce Spor Sonra İş" sloganlarıyla başlatılan proje kapsamında, Silivri sahilinde Yenimahalle Müjdat Gürsü Spor Tesislerinde görevli eğitmen Bülent Gündüz'ün eşliğinde sabah sporu yapıldı.

İstanbul'un diğer ilçelerinde olduğu gibi, park, orman, koru, stadyum ve sahil gibi açık mekanlarda eğitmenler eşliğinde haftanın 7 günü 07.00-09.00 saatlerinde icra edilen temel beden eğitimi ve spor etkinlikleri ile Silivri'deki vatandaşlar, güne daha zinde "merhaba" diyor.

Sabah sporunda yürüyüş ile çeşitli hareketler yapan vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgili kurum ve kişilere teşekkür etti.

Sabah sporunun ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sabah sporunun hedefleri arasında, toplumda spor kültürünü oluşturmak, bireylerin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, sağlıklı yaşam karakterini yansıtmak ve oluşturmak, vücudun zinde kalmasını sağlamak yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yenimahalle Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title