Haberler

Gündeş, Hayranları ile Buluştu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "18.Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali", kortej yürüyüşünün ardından Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem konserleri ile başladı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali", kortej yürüyüşünün ardından Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem konserleri ile başladı.

Manavgat Belediyesi'nin bu yıl 18'incisini düzenlediği "Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali" düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Perşembe Pazarı'ndan başlayan kortej yürüyüşüne Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun da katıldığı kortejde otellerin animasyon ekipleri renkli görüntüler oluşturdu. Güllük Kavşağı, Hisar Caddesi, Antalya Caddesi, İbrahim Sözen Caddesi üzerinden Manavgat Stadyumu'na ulaşan kortejin ardından ünlü sanatçılar Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem, Manavgat Stadyumu'nda konser verdi. Sunuculuğunu Nefise Karatay'ın yaptığı gecede sahneye ilk olarak Mehmet Erdem çıktı. Erdem, seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Mehmet Erdem'den sonra sahne alan Ebru Gündeş ise sahneye elleriyle kalp işareti yaparak çıktı. Her gittiği yerde ve konserde insanların kendisini kalp işareti ile karşılamalarını isteyen Gündeş, "Kalbe çalışıyoruz, şarkılarımızla kalbe dokunuyoruz" dedi. Küçük hayranlarını sahneye davet eden Gündeş, onlarla dans ederek sohbet etti. Bir grup Ebru Gündeş Fun Club üyesi, ünlü sanatçıya hayranlıklarını pankart açarak gösterdi.

Konserin sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem'e çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ahmet Öztürk Ebru Gündeş Şükrü Sözen Manavgat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title