Haberler

Günder Yönetiminde Değişiklik

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü'nün (GÜNDER) yeni yönetimi belli oldu.

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü'nün (GÜNDER) yeni yönetimi belli oldu.

GÜNDER'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da derneğin 12. dönem yönetim ve denetim kurulları belirlendi. Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısında ise Yönetim Kurulu Başkanlığına Kemal Gani Bayraktar getirildi.

Görevini devreden 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necdet Altuntop, toplantıda yaptığı konuşmada, her geçen gün üye sayısını artıran ve faaliyetlerini çeşitlendiren GÜNDER'in güneş enerjisi sektörünün en önemli sivil toplum örgütü haline geldiğini belirterek, yeni üyelerin katılımının derneğe güç kattığını belirtti.

Yeni Yönetim Kurulu'nun sektörün tüm paydaşlarını kapsayan bir yapıda oluştuğunu vurgulayan Altuntop, Yönetim Kurulu'nda üretici, tedarikçi, üniversite ve politika geliştirici kurumların yer almasının GÜNDER'i daha etkin, çok yönlü, bütünleştirici ve güçlü kılacağını ifade etti.

Derneğin 12. Dönem Yönetim Kurulu, Yrd. Doç.Dr. Ahmet Yılancı, Ali Ezinç, Prof. Dr. Bülent Yeşilata, Can Sözen, Fatih Gökkaya, Halil İbrahim Dağ, Dr. Kemal Gani Bayraktar, Kerim Gazioğlu, Yrd. Doç. Dr. Mete Çubukçu, Osman Özberk, Sabahattin Öz, Sencer Erten ve Şadi Büyükkeçeci'den oluştu.

Denetim Kurulu'nda ise Bilal Şimşek, Erkin Özbek ve Mehmet Aşker yer aldı. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title