Haberler

    Gündem Raporu - 7 Şubat Salı

    FutbolArena - Gündem Raporu'nda 7 Şubat 2017 Salı günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

    FutbolArena - Gündem Raporu'nda 7 Şubat 2017 Salı günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

    7 ŞUBAT 2017 SALI FUTBOL HABERLERİ

    Fikret Orman: "Fenerbahçe maçı gereğinden fazla uzadı"

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Siyah beyazlı kulüp, stadın açılmasıyla birlikte sponsorluk anlaşması yaptığı Vodafone ile yeni anlaşma sağladı.

    Düzenlenen imza töreninde, Beşiktaş, Vodafone ile olan forma göğüs reklamı anlaşmasını 2 yıl uzattı. İmza töreninde söz alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şu ifadeleri kullandı;

    "Vodafone ile işbirliğimiz 150 milyon Dolar'ı geçmiş durumda. Forma göğüs anlaşmamızı imzalayacağız. 2018-2019 sezonuna kadar yıllık 7 milyon dolarlık anlaşma sağladık. Vodafone ailesine, bize gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Vodafone ile daha büyük başarılara imza atacağız. Türkiye'nin mevcut şartlarına rağmen dolar üzerinden yaptığımız anlaşmaya uyarak hareket ettiler.Bizim Vodafone ile yaptığımız anlaşma kazan-kazan üzerine. İlişkilerimize uzun süreli bakıyoruz."

    Volkan Demirel'e savcılıktan soruşturma Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Türkiye Basketbol Ligi karşılaşması sonrasında hakaret içerikli tezahürat yapan Volkan Demirel hakkında soruşturma başlattı.

    Volkan Demirel, Ülker Sports Arena'da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray basketbol mücadelesi sonrasında hakaret içeren tezahüratta bulunması nedeniyle Savcılık soruşturma başlattı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı bu kapsamda, Demirel hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'ne Dair Kanun'un 14. maddesi kapsamında yasal gereği yapılmak üzere Ceza Muhakemeleri Kanunu'nun 160. maddesi uyarıca resen soruşturma açtı.

    Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri

    Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekiminde yarı final eşleşmeleri de belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri nasıl oluştu? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final statüsü nasıl olacak? Detaylar haberimizde.

    Türkiye Kupası'nda son 16 turunda şu takımlar çeyrek finale yükseldi. Sivasspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Akhisar Belediyespor, Atiker Konyaspor, Kasımpaşa... Çeyrek finale yükselen son takım da Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrasında belli olacak.

    Türkiye Kupası'nı 17 kez ile en çok kazanan takım olan ve son 3 Türkiye Kupası'nı da kazanan Galatasaray, Medipol Başakşehir'e son 16 turu maçında yenilerek kupaya veda etti. Kupayı Galatasaray'dan sonra en çok kazanan takım ise 9 kez ile Beşiktaş...

    Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye şampiyonluk göndermesi

    Galatasaray'da 5 sezon forma giydikten sonra 2015/16 yılında Inter'e transfer olan fakat İtalya'da beklenen performanı sergileyemeyen Felipe Melo, ülkesine geri döndü ve Palmeiras ile sözleşme imzaladı.

    Ülke basınında Globo Esporte'ye konuşan Felipe Melo, Palmeiras'ta düzenli olarak forma giymek için çok çalışacağını söylerken, Galatasaray'da forma giydiği dönemlerde Fenerbahçe ile oynadıkları derbilere de dikkat çekerek, sarı lacivertlilere yine göndermede bulundu.

    "Galatasaray'da ilk sezonumda kazandığımız lig şampiyonunu asla unutamam. En büyük rakibimiz Fenerbahçe'ydi ve onların evinde şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Tarihin kesinlikle en güzel şampiyonluğuydu. O akşam yaşadıklarımızı asla unutmayacağım. Çünkü şampiyonluğu ezeli rakibimizin sahasında kazanmıştık. Geri döndükten sonra herkes pitbull sevinci yaşıyordu. Çok etkilenmiştim. Bu demek ki bir sembol oldu artık."

    BEŞİKTAŞ VAN PERSİE'YE DAVA AÇIYOR

    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide siyah beyazlı taraftarların olduğu tribüne doğru dil çıkaran ve özellikle Tosic'e doğru elini şortuna sokan Van Persie'ye Beşiktaş cephesinden büyük tepki var.

    Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası derbisinin en çok konuşulan futbolcularından biri olan Robin Van Persie'ye siyah beyazlıların tepkisi sürüyor. Van Persie'nin ceza alıp almayacağı büyük merak konusu olurken, Beşiktaş yönetimi ise Hollandalı futbolcuya dava açmaya hazırlanıyor.

    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ilk yarısında siyah beyazlı taraftarların olduğu tribüne doğru dil çıkaran ve 41. dakikada Tosic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakibine doğru elini şortunu içine sokan Van Persie'nin ceza alıp almayacağı büyük merak konusu. TFF talimatlarına göre Van Persie'nin elini şortuna soktuğu an yayıncı kuruluşun maç kamerasında görülmediği için cezai bir durumun olmadığını gösterirken, tribünlere karşı dil çıkarma hareketinin ise maç kamerasında yer aldığı ve bununla ilgili olarak ceza alabileceği gündemde.

    ​​​​​​​

    Beşiktaş yönetimi ise Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin Van Persie'ye dava açmaya hazırlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş derbisinde Tosic'e doğru elini şortunun içine sokan ve tribünlere doğru dil çıkaran Van Persie hakkında siyah beyazlı yönetim dava açmaya hazırlanıyor.

    Beşiktaş yönetimi Van Persie'nin derbide dil, kol ve abartılı provokatif hareketleri nedeniyle 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası kapsamında ayrı bir dava açmayı planlıyor.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Robin Van Persie Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title