Haberler

Gündem Özeti / 9 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar'da başlayacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Ak Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar'da başlayacak.

(Afyonkarahisar)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- MHP Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başkanlığında Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

(Ankara/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İran'daki Suudi Arabistan'a ait diplomatik misyonlara yapılan saldırılara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Riyad/Tahran/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya beldesindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'deki yürütülen operasyonlar izleniyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi (ORSAM), Tahran merkezli Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (IMESS) ve Uluslararası Siyaset Bilimi Derneği'nin (IPSA) düzenlediği konferans yapılacak.

(Tahran) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye gruplarında 3. hafta heyecanı 7 maçla başlayacak.

D Grubu'nda Bucaspor-Mersin İdmanyurdu, E Grubu'nda Akhisar Belediyespor-Kastamonuspor 1966 ve Galatasaray-Karşıyaka, F Grubu'nda Nazilli Belediyespor-Gaziantepspor ve Trabzonspor-Adanaspor, G Grubu'nda da Etimesgut Belediyespor-Kayserispor ve İnegölspor-Torku Konyaspor karşı karşıya gelecek.

(İzmir/16.00/Manisa/17.00/İstanbul/18.45/Aydın/12.00/Trabzon/ 20.45/ Ankara/13.00/ Bursa/14.00)

2- Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri'nde üçüncülük maçında Türkiye ile İtalya, finalde ise Rusya ile Hollanda TVF Başkent Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(Ankara/16.30/19.30)

3- Hentbol'da Kadınlar Kupa Galipleri Kupası son 16 turu ilk maçlarında Yenimahalle Belediyespor, Rus ekibi Zvezda'yı konuk edecek, Ardeşen Gençlik ise Rus temsilcisi Lada ile deplasmanda karşılaşacak.

(Ankara/16.00/Togliatti/15.00)

-Kadınlar Challenge Kupası son 16 turu rövanş maçında Kastamonu Belediyespor, evinde Polonya ekibi Metraco Zaglebie'yi ağırlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyespor ise ilk maçta Çek temsilcisi Sokol Poruba ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Kastamonu/15.00/Ostrava/19.00)

4- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 15. haftası, Demir İnşaat Büyükçekmece-Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray Odeabank-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Rönesans TED Ankara Kolejliler-Royal Halı Gaziantep müsabakalarıyla başlayacak.

(İstanbul/15.00/17.30/Ankara/17.00)

5- Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasının ilk gününde BOTAŞ-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Basketbolu Geliştirenler Derneği-Yakın Doğu Üniversitesi karşılaşmaları yapılacak.

(Adana/İstanbul/14.00)

6- Bayanlar Hentbol Süper Lig'de 14. haftaya Ankara 1910-Sivas Belediyespor, Anadolu Üniversitesi-Üsküdar Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Eskişehir/13.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title