Haberler

Gündem Özeti / 9 Nisan 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otelde, 4. Türk Patent Ödülleri'nin verileceği törene katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otelde, 4. Türk Patent Ödülleri'nin verileceği törene katılacak.

Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/11.00/18.30/17.15)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cezayir Büyükelçisi Lahssan Boufares'i kabul edecek.

(TBMM/16.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye-Çek Cumhuriyeti 6. Dönem KEK Toplantısı'nın kapanış oturumu ve imza törenine katılacak.

(Ankara/10.45)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "500 Milyon Liralık Dev Yatırım" toplu açılış töreninde bulunacak.

Bakan Güllüce ayrıca İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yer alacak.

(Ankara/09.30/15.00)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Belçika'da, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi 34. Toplantısı'na katılacak, Avrupa Spor Malzemeleri Sanayi Federasyonu yetkilileri ile görüşecek. Bozkır, Beringen Maden Müzesini ve Beringen Diyanet Cami'sini ziyaret edecek, sohbet toplantısına katılacak.

(Brüksel/Beringen)

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "4. Artvin Tanıtım Günleri" etkinliğinde yer alacak.

(Ankara/13.30)

5- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dış Politika Enstitüsünün kurucusu ve Başkanı Seyfi Taşhan onuruna düzenlenen törene katılacak.

(Ankara/12.00)

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Gürcistan Hükümeti Arasında Enerji Alanında İşbirliğine Dair Anlaşma"nın imza töreni ile Solarex-Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nın açılış törenine katılacak.

(İstanbul/11.15/12.30)

7- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gelecek.

(Ankara/10.00)

8- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Suçları Araştırma Kurulu ve Türkiye Bankalar Birliğince ortaklaşa düzenlenen "MASAK-TBB Çalıştayı"nın açılışında konuşma yapacak.

(İstanbul/10.00)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılacak. Valilik, büyükşehir belediyesi, CHP ve MHP il başkanlıkları ile Bursaspor Kulübünü ziyaret edecek Müezzinoğlu, AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı'nda bulunacak

(Bursa/12.00/19.00)

10- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek.

(İstanbul/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğünde Husilere karşı sürdürülen "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

Merkez Bankasının 83. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

(Ankara/14.30/14.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, finansal yatırım araçlarının, Mart ayı reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

3- Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üstyöneticisi (CEO) Mehmet Kutman, sektördeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı Finans Masası'nda değerlendirecek.

(İstanbul/10.30)

GÜNCEL

1- Emniyet teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü kapsamında, Cebeci Şehitliği'nde tören düzenlenecek, Ankara Polisevinde şehit aileleri ve gaziler için yemek verilecek.

(Ankara/11.00/13.30)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu son hafta maçında, Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes, Ülker Sports Arena'da karşılaşacak.

(İstanbul/20.00)

2- A Milli Bayan Hentbol Takımı'nın 2016 Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemelerindeki rakipleri, İsveç'te yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

(Kristianstad/15.30)

3- Hentbol Bayanlar Süper Lig Play-off 1. Grup maçında, Üsküdar Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/17.00)

4- Hentbol Erkekler Süper Lig play-off 1. tur ilk maçları yapılacak.

5- Voleybol Bayanlar 2. Lig yarı final maçları Bursa'da başlayacak.

(Bursa)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Sheraton Otel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title