Haberler

Gündem Özeti / 8 Nisan 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması kampanyası kapsamında halka hitap edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması kampanyası kapsamında halka hitap edecek.

(Trabzon/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Mustafakemalpaşa teşkilatının vefa buluşmasına katılacak, kanaat önderleriyle bir araya gelecek, "Üreten Türkiye" programına, Fetih Yürüyüşü'ne ve Gülbahçe Mahalle Şenliği'ne iştirak edecek.

(Bursa/08.00-18.00)

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıoğlan, Palas Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışını yapacak, İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi temel atma törenine iştirak edecek.

(Kayseri/11.00/13.00/15.00)

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Karşıyaka ve Durugöl Spor Tesisleri ile yeni stat yerinde incelemede bulunacak, Atatürk Kültür Merkezi'nde Genç Kürsü programına katılacak.

(Ordu/14.00-17.00)

4- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstinye İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde Karadeniz Vakfı'nın kahvaltısına ve Kızıltepe mitingine iştirak edecek.

(İstanbul/09.30/Mardin/13.30)

5- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı; Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al-Fehaid, Başkan Yardımcısı ve Yemen Turizm Bakanı Abdulmecid Kubati ile görüşecek, konuk heyetle Dede Korkut Parkı'nı ziyaret edecek.

Hacı Süleyman Çakır Anadolu Lisesinin ağaç dikimine ve Türk Ocağı binası açılış törenine iştirak edecek Avcı, Mihalıççıklılar Derneğine ziyarette bulunacak.

(Eskişehir/11.00-16.00)

6- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, kentte görev yapmış belediye başkanları ve parti temsilcileri buluşacak, Özbelsan toplu konut temel atma törenine katılacak, "Gençler Soruyor" programına iştirak edecek.

(Sivas/10.00/14.00/19.00)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sultandağı, Sandıklı ve Hocalar ilçelerinde DSİ tarafından inşa edilecek tesislerin toplu temel atma merasimleri ile "Okullar Hayat Bulsun Projesi" kapsamında fidan dikim törenlerine katılacak.

(Afyonkarahisar/10.30-15.45)

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya mitinginde konuşacak.

(Antalya/14.00)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, aşçıların kepçe devir teslim törenine katılacak, fabrika ziyaretinde işçilerle buluşacak, otel temeli atacak, sandık kurulları başkanlarının eğitim toplantısına iştirak edecek, sanayiciler ve vatandaşlarla buluşacak.

(Bolu/11.00-17.00)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü Bölge Birliğinin açılışına katılacak.

(Şanlıurfa/09.30)

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hal esnafını ziyaret edecek, "Üreten Türkiye" programı açılışına katılacak, Orhangazi Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileriyle buluşacak, "Tarihi Çarşı ve Tarihi Yan Yönetimleri" toplantısına iştirak edecek.

(Bursa/08.00-16.30)

4- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Balçova Termal Otel'de düzenlenecek Konya ve Karamanlılar ile buluşma programına katılacak.

(İzmir/20.00)

5- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Cezaevinde besi çiftliği ve kesimhane projesinin temelini atacak, Göle'de STK ve esnaf toplantısına iştirak edecek, öğretmenevi ve meslek yüksekokulu açılışına katılacak, Ardahan'da STK temsilcileri ve esnafla buluşacak.

(Kars/11.00-15.30/Ardahan/17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'de Esed rejiminin İdlib ilinde düzenlediği kimyasal silah saldırısına ilişkin gelişmeler ve yansımalar takip ediliyor.

2- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği-Antalyaspor, Gaziantepspor-Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçları oynanacak.

(Ankara/15.30/Gaziantep/16.00/Trabzon/19.00)

2- TFF 1. Lig'in 27. haftasında Şanlıurfaspor-Samsunspor ve Eskişehirspor-Adana Demirspor karşılaşmaları yapılacak.

(Şanlıurfa/16.00/Eskişehir/18.30)

3- Hırvatistan'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 105 kiloda Resul Elvan, kadınlar artı 90 kiloda Melike Günal, podyuma çıkacak.

(Split/12.00)

4- Vestel Venus Sultan Ligi play-off yarı final ilk maçında Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe karşılaşacak.

(İstanbul/13.00)

5- Vestel Venus Sultanlar Ligi baraj etabı 2. devre maçları Ankara'da başlayacak.

İlk gün, Sarıyer Belediyespor-Seramiksan ve Nilüfer Belediyespor-İdmanocağı maçları yapılacak.

(Ankara/13.00/15.00)

6- Voleybol Efeler Ligi baraj etabı 2. devre maçları İzmir'de start alacak.

İlk gün, Şanlıurfa Memleketspor-Beşiktaş ve Tokat Belediye Plevne-Afyon Belediyesi Yüntaş karşılaşmaları oynanacak.

(İzmir/15.00/17.00)

7- Spor Toto Basketbol Süper Ligi 25. haftasında, TOFAŞ-Beşiktaş Sompo Japan, Demir İnşaat Büyükçekmece-Muratbey Uşak, Gaziantep Basketbol-Trabzonspor Medical Park ve Best Balıkesir-Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçları yapılacak.

(Bursa/15.00/İstanbul/Gaziantep/17.00/Balıkesir/18.00)

8- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 25. haftası, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Canik Belediyespor, Tosyalı Toyo Osmaniye-Mersin Basketbol, Adana ASKİ-BOTAŞ, Fenerbahçe-Girne Üniversitesi, Bellona AGÜ-Yakın Doğu Üniversitesi ve Beşiktaş-İstanbul Üniversitesi maçlarına sahne olacak.

(Mersin/Osmaniye/Adana/14.00/İstanbul/15.00/Kayseri/İstanbul/16.00)

9- Futbolda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 31. hafta maçında Karşıyaka ile Eyüpspor karşılaşacak.

(İzmir/15.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title