Haberler

Gündem Özeti / 8 Mart 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, El-Bab'ta şehit düşen er Ömer Akkuş'un ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Spor Salonu'nda 5 bin kadınla buluşacak, kent meydanında halka hitap edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, El-Bab'ta şehit düşen er Ömer Akkuş'un ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Spor Salonu'nda 5 bin kadınla buluşacak, kent meydanında halka hitap edecek.

(Sakarya/14.00/15.00/17.30)

2- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Borsa İstanbul ile çeşitli uluslararası kuruluşların, iş dünyasında toplumsal cinsiyet eşitliğini geliştirmek ve kadınların ekonomik hayatta güçlenmesini desteklemek amacıyla ortaklaşa düzenlediği gong törenine katılacak.

(İstanbul/08.45)

2- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği ziyaret edecek Dünya Kadınlar Günü programına katılacak, AK Parti İl Başkanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna ziyarette bulunacak ve partisinin İl Gençlik Kolları'nın "Genç Kürsü" programına iştirak edecek.

(Aydın/14.00-19.30)

3- TBMM'den

Genel Kurulda, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tasarıları görüşülecek.

Sanayi Komisyonunda, Yüksek Teknolojiler Araştırma Merkezi ve Bilim, Teknoloji ve Sanayi İcra Kurulu kurulmasına ilişkin kanun tasarısı ele alınacak.

(TBMM/14.00/11.00)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Chatham House'da düzenlenecek programa katılacak, Bloomberg organizasyonunda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelecek İngiltere Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox ve Lord Price ile resmi temaslarda bulunacak.

(Londra)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen "Bu Toprağın Kadınları Buluşuyor" programına katılacak.

(Ankara/14.30)

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Dünya Kadınlar Günü programına iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

4- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kulu, Cihanbeyli, Altınekin esnafı ve mahalle temsilcileriyle görüşecek, Konya yerel basın temsilcileri ile AK Parti İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelecek.

(Konya/10.00-18.30)

5- Gayrimenkul Sertifikası TOKİ öncülüğünde hayata geçiriliyor.

Sertifikanın detaylarını TOKİ Başkanı Ergün Turan Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek basın toplantısı ile anlatacak.

(İstanbul/11.00)

6- TÜİK, ocak ayı sanayi üretim ile perakende satış endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile bir araya gelecek, 51. Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nı ziyaret edecek.

(Berlin)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nin bu yılki sahiplerini başkanlık binasında açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Dünya Kadınlar Günü kapsamında kurumun kadın personeliyle bir araya gelecek, Ankara Sincan Kadın Cezaevini ziyaret edecek.

(Ankara/09.30/11.00)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Almanya'da 51. Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'ndaki Bakanlık standında basın açıklaması yapacak ve Türkiyeli katılımcıların standlarını ziyaret edecek.

Fuar kapsamında 7. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü İpek Yolu Bakanlar Toplantısı'na katılacak Avcı, Alman Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Norbert Fiebig ve tur operatörleri ile görüşecek, Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinde düzenlenen resepsiyona iştirak edecek.

(Berlin)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Borussia Dortmund-Benfica ve Barcelona-Paris Saint Germain maçları oynanacak.

(Dortmund/Barcelona/22.45)

2- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Beşiktaş Sompo Japan ile Pınar Karşıyaka karşılaşacak.

(İstanbul/20.00)

3- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı öncesi Georgios Karaiskakis Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Siyah-beyazlılar, son antrenmanını Georgios Karaiskakis Stadı'nda yapacak.

(Atina/21.30/22.00)

4- Voleybol Kadınlar CEV Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, Polonya'nın Budowlani takımıyla Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/19.00)

5- Voleybol Efeler Ligi'nin 19. haftasında Arkas Spor-Tokat Belediye Plevne, Afyon Belediye Yüntaş-Galatasaray HDI Sigorta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Maliye Piyango, Fenerbahçe-İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası-Halkbank maçları yapılacak.

(İzmir/13.00/Afyon/16.00/İstanbul/17.00/18.30/Ankara/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Akkuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
title