Haberler

Gündem Özeti / 6 Mart 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/11.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen "İz Bırakan Kadınlar Zirvesi"ne katılacak, AK Parti Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanlığınca organize edilen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliğinde yer alacak.

(İstanbul 11.00/19.00)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Organize Sanayi yönetimi ile bir araya gelecek, ağır sanayi fabrikası ve Bulgar Göçmenleri Derneği'ni ziyaret edecek, Kadosan yönetimi ile toplantı yapacak.

(İstanbul/09.00/12.00/13.00/17.00)

3- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Simav, Pazarlar, Gediz, Emet ve Tavşanlı ilçelerinde DSİ tesislerinin toplu temel atma ve açılış merasimleri ile "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Simav, Gediz ve Tavşanlı'da gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliklerine katılacak, Valiliği ziyaret edecek.

(Kütahya/10.00-19.00)

4- AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/10.00)

EKONOMİ

1- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor'da halka hitap edecek, Belediye Başkanlığı, Kaymakamlık ile Dağpınar Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Seçim Kurulu Merkezi açılışına katılarak konuşma yapacak, Selim Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak, kanaat önderleri ile toplantı yapacak.

(Kars 10.15/ 15.30)

2- TÜİK, 2016 yılı bitkisel ürün fiyatları ve üretim değeri istatistiklerini yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, başkent Paris'teki Versailles Sarayı'nda Almanya, İspanya ve İtalya Başbakanlarının katılacağı dörtlü gayri resmi liderler zirvesi düzenleyecek, zirve sonrası liderler ortak basın açıklaması yapacak.

(Paris)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak, yeni yapılan statta incelemelerde bulunacak, esnafı, Tekkeköy Belediyesini ve AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret edecek.

(Samsun/11.30-16.30)

2- Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta, Gençlerbirliği-Akhisar Belediyespor, Antalyaspor-Galatasaray maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/19.00/Antalya/20.00)

3- TFF 1. Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Altınordu ile Sivasspor karşı karşıya gelecek.

(İzmir/18.30)

4- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 20. hafta, Anadolu Efes-TOFAŞ, Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş müsabakalarıyla sona erecek.

(İstanbul/18.30/20.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title