Haberler

Gündem Özeti / 4 Mayıs 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesinin açılış toplantısına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesinin açılış toplantısına katılacak.

(TBMM/10.30)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince PTT Meydanı ve Belediye Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

(Ardahan/10.00/Iğdır/16.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Eyüp'te seçim irtibat bürosu açılışına katılacak, esnaf ziyareti yapacak. Bozkır, İmam Hatipli Okul Aile Birlikleri ile toplantı yapacak, Gostivarlılar Derneği ve Kastamonulular Derneği'ni ziyaret edecek.

(İstanbul/15.00-19.30)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulunacak, Teknopark Hizmet Binası ile Melikgazi Belediyesince yaptırılan 112 Acil ve Sağlık Merkezi'nin açılşına katılacak.

- Esnaf ziyareti gerçekleştirecek Işık, ayrıca Kayseri OSB Genel Kurulu'na katılacak.

(Kayseri/10.00-17.30)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 29. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası açılış programına katılacak.

(Ankara/10.00)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Steam Enerji Arenası Değişen Dinamikler konulu oturuma katılacak.

Yıldız, Kayseri OSB Genel Kurulu'na iştirak edecek.

(İstanbul/09.00/Kayseri/17.30)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yalova Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasının açılışınıa katılacak, Çınarcık Devlet Hastanesi ve esnafı ziyaret edecek, Bursa'da çeşitli dernek ziyaretlerinde bulunup,  seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

(Yalova/11.00-14.00/Bursa/16.00-20.30)

6- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisince Kuva-i Milliye Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak.

(Balıkesir/12.00)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde sohbet toplantısına katılacak ve çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(İstanbul/12.15)

8- CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Keçiören ilçesinde seçim çalışması yapacak.

(Ankara/11.00)

9- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisince Cumartesi Pazarı alanında düzenlenecek mitinge katılacak.

(Çorum/16.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Cenevre'deki Suriye görüşmeleri, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi'nde, Suriye'deki rejim ve muhalefetin temsilcileriyle ayrı ayrı gerçekleştirilecek toplantılarla, elçiler ve uzmanlar seviyesinde başlayacak.

(Cenevre/İsviçre)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

4- Yemen'deki çatışmalar ve Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Husi Ensarullah hareketine yönelik saldırıları ile Aden kentine gerçekleştirilen kara harekatına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- TÜİK, nisan ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi ile Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi rakamlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1-  Eski Japonya Savunma Bakanı ve Suriyeli Mültecileri Destekleme Konseyi Başkanı Milletvekili Yuriko Koike, Yayladağı'nda Suriyelilerin eğitim gördüğü Sakura Eğitim Merkezi'ni ziyaret edecek.

(Hatay/12.30)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Medicana Sivasspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Manisa/Kayseri/20.00)

2- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off final serisinde Galatasaray Odeabank ile Abdullah Gül Üniversitesi arasındaki ikinci maç Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

(İstanbul/18.00)

3- PTT 1. Lig'de 31. hafta Altınordu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor-Samsunspor ile Bucaspor-Manisaspor karşılaşmalarıyla sona erecek.

(İzmir/16.30/20.30/Adana/18.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Cemil Çiçek İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title