Haberler

Gündem Özeti / 4 Mart 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire'de, "Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma" Klasik Sanatlar Sergisi'nin açılış törenine katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire'de, "Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma" Klasik Sanatlar Sergisi'nin açılış törenine katılacak.

Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile Savarona Yatı'nda görüşecek. İki lider, Çırağan Sarayı'ndaki 6. Uluslararası Türkmenistan Yatırım Forumu'nda yer alacak.

Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Mabeyn Köşkü'nde bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zümrüdüanka "Yeşilay Enleri 2015"in ödül törenine katılacak.

(İstanbul/11.00/13.00/15.00/18.30/20.00)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Filipinler'in Ankara Büyükelçisi Maria Rowean Mendoza Sanchez'i kabul edecek.

(TBMM/11.00)

3- CHP Merkez Yürütme Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanacak.

(Ankara/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fas'ta, 5. Muhammed Üniversitesi Çok Amaçlı Oditoryumu'nun açılışını yapacak, ziyaretlerde bulunacak.

(Rabat)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgeleri ve sanayi siteleri yönetimlerini bilgilendirme toplantısında yer alacak.

(Ankara/10.00)

3- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da, Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak.

(Berlin)

4- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin düzenlediği "Kaybolan Meslekler Fotoğraf Sergisi"nin açılışında bulunacak.

(Ankara/11.00)

5- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Katar'da, liman ziyaretleri ile harekat ve eğitim faaliyetleri kapsamında Doha Limanı'nda bulunan TCG Büyükada gemisinde düzenlenen resepsiyonda yer alacak.

(Doha)

6- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Irak'ta, mevkidaşı Halid el-Ubeydi ile görüşecek, Başbakan Haydar el-İbadi ile bir araya gelecek.

(Bağdat)

7- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 4G sürecinin başlatılmasıyla ilgili basın toplantısı yapacak.

(İstanbul/13.30)

8- TBMM Genel Kurulunda, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmeleri devam edecek.

(TBMM/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki siyasi krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı girişimcilik istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde, Bursaspor-Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçları oynanacak.

(Bursa/18.30/Mersin/20.30)

2- Basketbol ULEB Avrupa Kupası son 16 Turu ilk maçında, Banvit, sahasında İtalya'nın Virtus, Pınar Karşıyaka, deplasmanda Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımıyla karşılaşacak.

(Bandırma/19.00/Rytas/19.00)

3- Voleybol Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı Play-Off ilk maçında, Halkbank, Rusya'nın Zenit Kazan takımına konuk olacak.

(Kazan/18.00)

4- Voleybol Kadınlar CEV Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Rusya'nın Omickha Omsk takımıyla karşılaşacak.

(Omsk/15.00)

5- Voleybol Erkekler CEV Kupası çeyrek final ilk müsabakasında, Fenerbahçe, Rusya'nın Dinamo Moskova takımına konuk olacak.

(Moskova/18.00)

6- Voleybol Kadınlar Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında, Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Almanya'nın Rote Raben takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Vilsbiburg/18.00)

7- Voleybol Erkekler Challenge Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında, Galatasaray FXTCR, Sırbistan'ın Vojvodina NS Seme, Maliye Milli Piyango ise Belarus'un Stroitel takımını konuk edecek.

(İstanbul/Ankara/18.00)

8- Hentbolde, Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Tophane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title